Ideer til en gårdhave døren vindue behandling

February 26

Terrassedøre modtager en masse brug, hvilket gør husejere tøvende over for at anvende vindue behandlinger. Bekymring om misbrug af stoffer og mekanismer, der ofte ledsager en gårdhave døren dækker er ofte berettiget, når kæledyr og børn er en del af hjemmets miljø. Behandlinger, som indarbejder draperier tiebacks og er designet til at holde ud af den måde kan eliminere mange af disse bekymringer.

Bruge et forhæng

Installere en stang med en ringmærket eller grommet-stil gardiner. Trække draperier åben om formiddagen til at afsløre døren. Pull lukkede i aften at skjule døren og oprette personlige oplysninger. Vedhæft et forhæng wand til lettere brug. Tilføje en simpel tieback eller tilbageholdte at holde forhæng falder lukket i løbet af dagen eller til at forhindre kæledyr og børn rykker dem lukket eller at få pakket ind i dem. Fremhæve eventuelle dekorative buer eller clerestory-stylet windows over gårdhave døren ved at installere draperier stang under dem, holde dem udsatte. Tilføje et strejf af drama i traditionelle indstillinger, ved at indarbejde kvaster i tieback og ved hjælp af mohair, damask eller andre traditionelle tekstiler for draperier.

Dække glas

Vedhæfte vindue behandling til døren, der dækker netop glasset og ikke hele døren. Bruge en ring, grommet eller samlet draperier. Find en dekorativ stang, der er lille nok til at bruge på døren overflade uden at udvide over kanten af døren---de mindste stænger er 18 inches i længden. Køb to af disse stænger og vedhæfte en over toppen af glasset og den anden under glas. Placer stænger høj nok til at tillade nogle fylde i Draperiet uden stof dypper lav nok til at udsætte glasset. Bunden stangen holder gardiner fra at få i måde, når du åbner og lukker døren.

Oprette asiatisk stil

Designe en shoji skærm vindue behandling, der glider på tværs af gårdhave døren giver privatlivets fred mens filtrering sollys. Installere et spor for shoji skærm i loftet, parallelt med terrasse dør åbning. Glidende terrassedøre, oprette fire shoji paneler. Anvende de ydre to, immobile paneler på hver side af patio døre. De indvendige to paneler glide hen over de eksisterende terrassedøre når lukket og glide hen over to immobile shoji panelerne når de er åbne. Skærme kan udformes i et vilkårligt antal mønstre men er normalt træ skærme i rektangulære mønstre udnytte rispapir eller filtrering af lys stof inde i panelerne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com