Ideer til en hævet Ranch Design

July 27

Ideer til en hævet Ranch Design

Ranch boliger er generelt konstrueret som single-etagers huse, med et hævet ranch stil hjem byggeri tilføjer en anden og eventuelt tredje historie til bygningen for ekstra boligareal. Opførelse af hævet ranch stil hjem er ofte afsluttet med små udvendige arkitektoniske detaljer, men du kan konstruere din ranch-stil hjem i arkitektoniske stilarter, herunder traditionelle, georgiske og land.

Design

Opførelsen af ranch- og hævet ranch stil hjem blev almindelig i USA. i trediverne, ifølge køligt hus planer. Typografien fanget på på grund af det enkle design---generelt en rektangulære eller L-formet bygning, der koster mindre end mere komplekse hjem design. Du kan konstruere ranch - og rejst ranch-stil hjem med mindre udgifter end andre hjem design på grund af den effektive udnyttelse af rummet, der omfatter færre vægge.

Kælderen

Hævet ranch stilarter omfatter to niveauer af levende rum med en stueetagen og en anden sal giver ekstra levende områder. En delvis oversvømmet kælder er en fælles idé for at øge boligareal på en ranch hjem. I dette design, er soveværelser og vigtigste boligarealer placeret på hovedetagen, med ekstra stue og garage ligger i delvis oversvømmet kælderen. I en kælder design, hævet ranchen har et indgangsparti, beliggende mellem de to etager og trapper fører både op og ned til boligarealer. Store vinduer øge livskvaliteten i kælderen levende områder ved at tillade mere lys at komme ind i rummet.

Tag

Taget af en ranch hjem er som regel uegnede til at tilføje ekstra boligareal over de vigtigste boligareal på grund af lav tonehøjde af tagdækning systems anvendte med ranch stil hjem. Disse huse har normalt en dyb-eave system, som giver lidt plads til beboelsesrum over de vigtigste boligareal. En ekstra historie der indeholder levende områder kræver tagdækning system at være hævet over tilføjelsen af ekstra levende område.

Ideer

Fælles ideer bruges i konstruktionen af ranch - og hævet ranch stil hjem omfatter de yderligere af en garage i et delvist neddykket kælder. Taget af hævet ranch hjem er almindeligt bygget som en lav-pitch gavl-stil tag. Store vinduer er ofte installeret for at øge mængden af naturligt lys, med glasskydedøre bruges som indgange. De begrænsede arkitektoniske design tilføjes hævet ranch stil hjem omfatter dekorative skodder og våbenhus tag understøtter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com