Ideer til en indbygget i væg enhed

June 1

Indbygget væg enheder er hylder, frysere og andre funktioner, der er direkte integreret i væggen af huset. Indbyggede funktioner strømline et hus, så du kan gemme dine bøger, retter og andre ejendele uden kramper rummet med store reoler. De også tilføje karakter, giver huser unikke, custom-designet funktioner i stedet for almindeligt vægge.

Indbygget Entertainment Center

Moderne fladskærms-tv er lav profil, gengivelse den klassiske, voluminøse underholdningscenter alle, men forældede. I stedet for at købe en, bygge en indbygget i væg enhed omkring dit tv og andre audio-visuel gear til at spare plads i din dagligstue. Oprette en central hylde med de korrekte dimensioner til dit fjernsyn og et par inches af ekstra plads på hver side til at give ekstra varme. Sted hylder for din DVD eller andre film-afspiller, en iPod eller anden MP3 afspiller dock og andre medier gear ved siden af dit tv. Placere dine foretrukne dvd'er på display på en smal hylde over fjernsyn. Bygge andre hylder til DVD og CD display længere ud til siderne af fjernsyn. Endelig, montere højttalerne på parentes eller på høje hylder i hjørner over fjernsyn. Installere en skydedør over fjernsyn eller den hele underholdningscenter til at forhindre den i at dominere rummet når den ikke er i brug.

Læsning Nook

Hvis du er en ivrig læser, er der ikke noget skønnere end en lille hjørne designet til at krølle op og læse en bog. Bygge selv en læsning krog som den perfekte miniature undslippe. Efterlade et hul ved siden af en anden indbygget til at skabe et rum, der er stor nok til at passe en hvilestol, bønne taske stol, puder eller hvad du foretrækker at krølle op og læse i. Tilføje en lille indbyggede hylde inde i store nok til at holde flere hylder og en anden til at holde en kop te eller kaffe og snacks. Installere spor belysning, væg sconces eller andre indbyggede lyskilder til at give rummet et lyst, men hyggelige look.

COB indbyggede funktioner

Brug et jord-baseret materiale såsom cob til linje indersiden af dit hus med indbyggede funktioner i organiske former. COB er et naturligt byggemateriale lavet af ler, strå og sand, som kan være formet ind i ethvert rum, der ønskes. Oprette cob vægge med lille, afrundet indbyggede funktioner til at holde vaser, candle indehavere og andre objekter. Bygge i økologisk afsatser nedenunder vinduet for komfortabel vindue sæder skræddersyet til formen af kroppen. Bygge små afsatser i væggen for at fungere som sofaborde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com