Ideer til en Jungle dreng soveværelse

December 3

Ideer til en Jungle dreng soveværelse

At skabe en jungle dreng soveværelse er nemmere end du tror, og kræver ikke et stort budget. Denne udsmykning tema tillader dig at bruge eksisterende møbler og genbruge nogle af de små detaljer. Indarbejde visse maling farver, vil udstoppede dyr, animalske print møbler og natur væg udsmykning omdanne et enkelt værelse i en jungle dreng tema soveværelse.

Maling

Forlade væggene hvide, male dem en neutral farve som beige, eller brug en lys farve svarende til lyseblå. Brug disse farver som en base gør det muligt at indarbejde malede billeder som træer og blade. Afsætte en del af væggen for at vise en jungle billede eller male græs i bunden af væggene og blade på toppen i hele hele rummet.

Udstoppede dyr

Placere udstoppede dyr som aber, vil løver og elefanter rundt i lokalet hjælpe jungletema kommer til live. Købe aber med lange arme til at drapere og hænge over objekter i hele lokalet som bedpost eller kommode. Indpakning og vedhæfter en udstoppet dyr omkring en skraldespand eller vasketøjskurv er en simpel teknik til at omdanne et soveværelse element til en jungle-tema dekoration.

Natur Wall Decor

Natur væg udsmykning forhøjer jungletema og giver rummet en tre-dimensionel element. Et eksempel på en tre-dimensionelle vægdekoration er en plast træ og blade. Tillægger væggen træet og give bladene til at hænge over en del af rummet. Denne jungle dekoration teknik skaber en unik opholdsområde i soveværelset. Denne vægdekoration præsenterer også en anden mulighed for at hænge aber.

Dyreprint møbler

Indarbejde dyreprint møbler er en anden måde at introducere en wildlife scene ind i en jungle dreng soveværelse. Fordelen ved at integrere animal print møbler er at du kan dække eksisterende møbler med dyreprint. Genbruge puder ved at dække dem med leopard eller zebra print, eller dækker en stol med faux løve hud. Den samme idé virker godt på bedding. Forlade arkene enhver farve eller tema, fordi de er skjult af Talsmanden og køb eller gøre en animal-print dyne til at dække Talsmanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com