Ideer til en Jungle tema badeværelse

September 28

Ideer til en Jungle tema badeværelse

Vågn op og brøl i morgen med en jungle-tema badeværelse. Ideer til hvordan du kan starte din dag og ender det i en finurlig og vilde land spænder fra det enkle og elegante, til den lyse og sød, høj og sexet. Vælg en eller blande og matche, hvad du gerne vise din personlige Boligindretning stil. Alt du skal gøre er, beslutte hvor eventyrlysten du virkelig er.

Elegant løv tema

For en mere moderne eller elegant interiør design, skal du placere et stort Langbladet potteplante i hjørnet af badeværelset, hvis du har pladsen. Sætte planten hylder i stedet for en kant langs toppen af væggene. Male gryder, en mørkegrøn eller en lys grøn og brun med stenciled blade. Hænge store vedbend rundt spejl eller medicinskabet og gennem badeforhæng krogene. For tilbehør såsom sæbedispenser eller sæbeskål, holde sig til en solid mørk grøn, lys grøn eller brun. Vælg brusekabine forhæng og tæpper med komplementære farver eller tilføje en lidt sjov med en dyre print. Tilføje glas-cut figurer af vilde dyr til dekoration.

Lyse animalske Safari

Gå vilde i rummet ved at male eller flisebelægning et jungle-tema badeværelse vægmaleri på væggene, der fortsætter op på loftet som du er under en baldakin af træer. Vælg en yndlingsdyr for alle dekorationerne eller bland dem alle til at føle, at du er på safari hver dag. Andre illustrationer idéer omfatte en lys maleri af papegøjer, store slanger eller familie af store jungle katte liggende blandt løvet. Hænge op en trykt badeforhæng eller en dækkende farve, en og hænge små farverige abe charms off kroge foran den. Bringe i udstoppede dyr eller figurer til at fuldende look.

Sexet Jungle Oasis

Fastsætte frodige grønne gulvvarme fliser. Vælg illustration skildrer treetop elskere, såsom to mystisk udseende jungle katte liggende sammen på en træet lemmer. Købe en ren og skær romantisk grønne dobbelt swag badeforhæng og binde det tilbage med hængende vinstokke. Bringe i en rød accent farve med eksotiske blomster i malede Potter eller vaser. En idé til en jungle-tema badeværelse at tilføje sensuelle sjov er et portræt af en jungle-mand og hans sexet bruden liggende sammen i et træhus er omfattet i lutter løv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com