Ideer til en Khaki seng

March 26

Ideer til en Khaki seng

Hyggelige look til dit soveværelse at vælge en behagelig, hjælper med at sikre en god nats søvn. Selv om det kan synes som en udfordring at finde den rigtige indretning, er startende med din yndlingsfarve og bruger det til at dekorere din seng som regel en opskrift på succes. En farve som khaki kan synes usædvanligt for et soveværelse, men du kan bruge det til at forbedre din seng i som subtil eller dramatiske måde som du ønsker. Men hvis du planlægger at bruge khaki til din seng, prøv en lys farve som fløde eller elfenben på væggene til at holde dit soveværelse, lyse og luftige.

Sengetøj

Den nemmeste måde at indarbejde khaki i din seng er gennem pladerne og trøster. Du kan finde en bred vifte af sengetøj khaki sæt, herunder faste stoffer og mønstre, der stærkt har farven, som camouflage. Hvis du er bekymret at khaki sengetøj kan give sengen et trist udseende, bruger ikke en bomuld Talsmanden. I stedet vælge et sengetæppe fra stof med en mere dekorative finish som en sateen eller vævet dot tekstur. En khaki sengetæppe, der er udstyret med en delikat broderet mønster kan også give dit soveværelse en blødere look. Når det kommer til Kaki ark, skal du vælge satin eller silke til et mere luksuriøst udseende.

Sengeramme

Hvis din seng er en træ- eller metal ramme, kan du male det i en Kaki skygge for et unikt look. For et traditionelt udseende, male stel med en solid Kaki farve. For tilføjede tekstur og dimension, vælge en faux finish. Selv en teknik så simpelt som sponging eller ragging khaki maling på din sengeramme kan øge sin visuel interesse. En faux finish er en ideel mulighed for en gammel sengeramme, der er begyndt at vise tegn på slid og ælde. Hvis du ønsker at give din sengeramme en antik look, prøve en sprutte finish med to nuancer af khaki maling. Når du anvender en særlig Krakkeleret glasur over maling, top coat "revner," så den mørkere Kaki farve nedenfor viser igennem og giver rammen en slidt udseende.

Polstret hovedgærde

En polstret hovedgærde er en ideel måde at tilføje en pop af khaki til din seng. Det er også en alsidig måde at dekorere dit soveværelse, fordi du kan oprette en række forskellige ser afhængigt af stof, som du vælger. Vælge en satin eller fløjl khaki stof og oprette en quiltet headboard for en elegant look i dit soveværelse. Foretrækker du en afslappet stil, er en simpel bomuld eller hør khaki stof en ideel løsning. Du kan endda bruge et lærred materiale til at skabe en rustik headboard for en khaki-farvede soveværelse.

Gardin kabinet

Gardiner er ofte hang omkring senge for at give dem et romantisk, feminint look. Flydende, hvidt stof bruges ofte til effekten, så det har en blød og delikat udseende. Hvis du kan lide tanken om en gardin-lukket seng men foretrækker en mindre frilly look, bruge khaki-farvede gardin paneler i stedet for hvid. Når du installerer gardinstænger i loftet over din seng, omgiv sengen med stof til at give det en intim føler. Ren og skær khaki gardiner er den bedste løsning, fordi lys og luft vil stadig passere gennem dem, men voile og mesh stof er semi-gennemsigtig, så de arbejder så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com