Ideer til en konkret kælder

December 25

En konkret kælder har langt mere potentiale end tjener kun som en rodet lagerplads. Du kan bruge en kælder for en lang række formål, fra en opskalere Tøjvask plads til at skabe en spillehal hvor din familie kan tilbringe tid sammen. Når der træffes beslutning om den bedste idé til din konkrete kælderen, Tænk på typen værelse du ønsker mest at føje til dit hjem. Næsten enhver type er muligt.

Film værelse

Forvandle din konkrete kælderen til en film værelse. Kældre er ofte naturligt mørke steder, perfekt til visning af dine foretrukne flicks. Bare fordi væggene er lavet af beton betyder rummet har at tage på en barsk tone. Installere et tæppe på gulvet for at tilføje blødhed og balance ud af betonen. Hvis du er bekymret for fugt, vælge en udendørs tæppe. Male en af beton vægge hvide og bruge det som en skærm til en fremskrivning TV. Omgiv skærmen med komfortable siddepladser. Sækkestole giver en god mulighed, hvis du har brug for noget let at flytte rundt, mens liggestole giver komfortable og klassiske møbler.

Kunst galleri/visningsplads

En nøgne konkrete kælderen kan blive omdannet til en visningsplads. Hvis du har en kunstnerisk hobby som maleri og fotografi, gøre det til et kunstgalleri. Betonvægge er stabil nok til at støtte et stort antal indrammede billeder. Male væggene en neutral baggrundsfarve med en høj kvalitet akryl latex maling. For store beton kældre, kan du også bruge en del af det som en art studio.

Teenager tilholdssted

Hvis du kan ofre de ekstra plads og har teenaged børn, omdanne dine konkrete kælderen til en teen tilholdssted. Beton vægge og gulv hjælpe for at isolere resten af dit hjem fra den uundgåelige støj børnene vil gøre, hvad enten det øve med deres nye rockband eller hosting en video gaming session. Inddrage dine teenagere i værelse planlægning og tillade dem at vælge maling farver, tæpper og møbler.

Aktivitet plads

Kældre med beton vægge og gulve er meget holdbare. Forvandle rummet til sted at bo aktiv. Hvis du har en lang, smal del af kælderen, installere en one-lane batting cage. Selvom bolde undslippe netting, vil væggene være sikker fra skade. Du kan også bruge den betongulv ved at male et hinke område for børnene eller endda en shuffleboard domstol. Selvfølgelig, er en traditionel udøve værelse også en mulighed. Sætte dine maskiner på gummi måtter til at bevare gulvet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com