Ideer til en lang våbenhus

February 17

Ideer til en lang våbenhus

Lang indgangsparti, der udvider hele længden af et hjem Tilføj værdi til egenskaben samt give rigelig plads til afslapning i et udendørs miljø. Med så meget plads, kan du undrende hvad de skal gøre med din lange veranda i form af udsmykning og organisation. Der er en række ideer, der kan hjælpe dig med at gøre mest muligt ud af denne attraktive hjem funktion.

Møbler til skala

Uanset om du tilføjer en lang våbenhus til dit hjem eller allerede har en, planlægger den vigtigste brug af våbenhuset kan være nyttige. Planlæg dine møbler og indretning baseret på denne anvendelse. Fordi en lang veranda ikke kan være meget bred, holde sig til møbler, der passer med denne skala. Lange sofaer, der går imod tilbage væg arbejde, hvis området skal bruges til afslapning. For en udendørs håndværk plads eller spise området, finde en lang, smal bord og holde fast i bænken siddepladser, som optager mindre plads end store stole.

Segmentering af våbenhuset

Hvis du planlægger at bruge din lange veranda for en række forskellige aktiviteter, opdele det i forskellige rum. En af fordelene ved de fleste lange indgangsparti er, at de har et stort overfladeareal. Ved at bryde op plads med hensyn til indretning og udsmykning, kan det tjene som flere forskellige rum. For eksempel kan du have område til venstre for døren helliget udendørs spisestue komplet med en grill og picnic bordet. Til højre for døren, kan du placere en udendørs tæppe og gårdhave stole og sofaer til afslapning og afslappende.

Symmetrisk Layout

I hjem med lang porches henledes øjet naturligt til området når nogen vist hus fra bremse eller baghaven. Satsning nemlig en symmetrisk layout møbler og dekorative elementer bringer en følelse af orden til rummet. Hvis din lange veranda har en dør i midten, skal du anbringe tre gyngestole på én side i en række og tre på den anden side til at give en udseende i balance.

Årstidens dekorationer

En lang veranda, giver især hvis det er på forsiden af huset, en perfekt mulighed for at tilføje sæsonbestemt dekorationer. På grund af den våbenhuset størrelse, det gør en stor visuel effekt og tilføjer bremse appel til dit hjem. For eksempel, i sommeren, linie området med potteplanter blomster og hængende planter; i efteråret, oprette en visning af græskar, efterår blomster og ferie dekorationer til Halloween og taksigelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com