Ideer til en lilla Ungdomsværelset

April 27

Ideer til en lilla Ungdomsværelset

Når sidst af barndommen legetøj er lagt på lager, drej teen soveværelser fra et sted til at spille i en komfortabel oase. Lad teenagere forvise de enkle, pastel nuancer af deres unge for levende, komplekse farver som lilla. Teenagere har også brug for et sted at gøre oprør mod sociale normer, udforske deres interesser og udvikle deres personlighed, så giv dem nogle frihed til at udtrykke sig ved at lade nogle af design beslutningerne op til dem, selvom deres spirende stil valg ikke mesh med resten af et hjems indretning.

Mystiske sigøjner

Den mystiske tillid og nomadiske livsstil af gypsy karakter i film og litteratur intriger nogle teenagere. Henvende sig til den boheme designstil ændret med finurlige teenage rører. Levende, royal lilla vægge forbedre den eklektiske farvepalet af smaragd grønne, safir blues og rige guld. Indarbejde juvel toner ind i stuen med flerfarvede, patchwork sengetøj. Tilføj smide puder af farvestrålende silke og fløjl pyntet med luksuriøse guld kvaster og beading. Trim crimson lampeskærme med pailletter, guldmønt fringe, og bruge pulserende tørklæder til at pynte ende tabeller. Genskabe den nomadiske livsstil med en faux gypsy telt ved at erstatte den hvide netting på en suspenderet ring baldakin med farverige strimler af iriserende silke og satin.

Vampyr gotisk

Eksplosion af vampyr bøger, film og TV-udsendelser har teenagere fascineret i den mørke stil af de mytiske skabninger. Styre soveværelse indretning fra banal kister og kranier for et design, der er forankret i autentiske gotisk stil. Begynde med en mørk, indigo nuance af lilla vægfarve, der har mere blå end rød i sin base. Oprette en interimistiske gotiske lampe ved afstivningsmateriel en antik, indrammet, farvet glas vindue over en lav bordlampe eller hænge den et par inches foran en væglys. Afhente et par tunge træbænke eller tabeller udskåret med gotisk buer til træk i rummet. Finde to små gargoyle statuer til brug som bogstøtter på en lokal græsplæne og haven butik.

Elektrisk Blues

Spirende musikere med en eklektisk musiksmag, designe en blues club stil værelse, der vil have teenagere tigger om at praktisere deres instrumenter. Vælg en elektrisk, rødlig-lilla nuance til vægfarven at supplere scarlet fløjl vindue og bed gardiner minder om scenen gardiner. Scour lokale kunst viser for fundne objekt illustrationer oprettet fra gamle instrumenter, såsom lamper med en saxofon base eller et klaver nøgle vægur. Bygge en hems med en lydisolerede standen nedenfor for optagelse og praksis sessioner. Hit op lokalt pladebutikker for vintage album dækker at ramme som illustrationer. Tjek brugte instrument butikker for gamle drum kit tilfælde bruge som improviseret end tabeller, at dobbelt som kreative opbevaringsbeholdere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com