Ideer til en lille En-Suite Badeværelse

May 25

Ideer til en lille En-Suite Badeværelse

Ifølge hjemmesiden kitchenandbathideas.com er"en en-suite badeværelser en, der er direkte forbundet til soveværelset og er normalt kendetegnet i det store soveværelse i boliger med flere soveværelser."

Det er en investering, som, hvis udført godt, vil øge værdien af dit hjem, for ikke at nævne, tillade en større grad af bekvemmelighed. Dit soveværelse vil være et sted af total hvile; Du kan nemt tage et langt bad og så synke ned i sengen.

Lofter og gulve

Hvis det er muligt, forsøge at installere de samme Gulvbelægning fra soveværelset i en-suite badeværelse. Ved at have den samme gulve i hele, opretter du en problemfri føler, der er mere behagelig for øjet.

Også, hvis det er muligt, forsøge at sænke loftet i dit eget badeværelse. De fleste badeværelser simpelthen har ikke luksus af plads og højt til loftet i en trange badeværelset gør rummet føler sig endnu mere trange og klaustrofobisk.

Luksus

Installation af hvad bekvemmeligheder du overhovedet kan i det nye badeværelse vil hjælpe ikke kun din investering men forbedrer dit daglige liv.

For eksempel, hvis du kan passe en balje ind i dit badeværelse, overveje at installere et boblebad. Hvis du kun har plads til en bruser, installere et top-of-the-line spa-lignende brusebad hoved. Hæng en stor, elegant spejl med en iøjnefaldende ramme, der passer til din indretning. Store spejlet vil ikke kun afspejle lys, men vil afspejle plads samt, gør området føler større.

Plads Savers

Det værste for en en-suite badeværelse, eller for enhver lille badeværelse, er at være rodet og uorganiseret. Gøre brug af alle tilgængelige plads. For eksempel, sætte hylder over toilettet, placere kroge på bagsiden af badeværelsesdøren for håndklæder og badekåber og tilføje et brusebad caddie for shampoo og andre produkter omkring brusehoved. Du vil bogstaveligt talt alt har sin plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com