Ideer til en lille landkøkken

February 23

Ideer til en lille landkøkken

Køkkenet er nævnt som "hjertet i hjemmet" fordi det er den plads, hvor familier samles for at forberede måltider og tilbringe kvalitetstid sammen. For at give dette rum en hjemlig og indbydende følelse, overveje at dekorere det med en landlig stil. Denne stil er ikke demonstrativ og prangende, snarere det er laid back og afslappet, som bidrager til at skabe en indbydende køkken. Hvis dit køkken er på den lille side, kan du stadig nemt indgyde en komfortabel landstil.

Maling farver

Lys maling farver er et naturligt valg for landlig indretning og er et ideelt valg for en lille køkken, som de bidrager til at åbne op i rummet. Vælg en pastel skygge i en farve du kan lide, såsom blå, bleg pink eller lilla. En anden mulighed er at male væggene lyse hvide og bringe i accenter af pastel farver gennem trim eller med dekorative stencils malet på væggene - fleur de lis eller rulle arbejde, f.eks.

Kabinet

Holde sig væk fra mørke træ kabinetter i et landkøkken. Brug i stedet lys træ eller hvide kabinetter, der har en åben ramme eller glas-Indsæt døre. Uanset hvilken mulighed du vælger vil ikke kun arbejde for et landkøkken, men vil bidrage til at gøre rummet synes større. For at tilføje mere af en land look til skabene, anvende en sprutte maleteknik for at give dem en antikke look.

Opbevaring

Hvis du har begrænset lagerplads i dit lille køkken, afhjælpe problemet med hylder og pot stativer. Mens en skænk eller en hutch ville give ekstra lagerplads, vil det også tage væk fra værdifuld gulvplads. Hænge lys træ eller hvide hylder på en åben væg. Brug hylderne til at holde mad, gryder og pander, eller apparater. Suspendere en metal gryde rack fra loftet og bruge det til at gemme dine gryder og pander.

Dekorative accenter

Indarbejde dekorative accenter for at fuldføre udseendet af din landkøkken. Delikat blonde gardiner hang over windows vil tillade lys til at hælde i rummet, som vil bidrage til at åbne det. Hænge brød kurve på væggene som et middel til lagring af dem, men de også tilføje en dekorativ accent til rummet. Placer arrangementer af vilde blomster på bordplader. Sætte en flettet tæppe på gulvet foran vasken eller komfur eller i midten af rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com