Ideer til en lille piges værelse og legeområde

March 19

Når dekorere en lille piges værelse og legeområde lad den lille pige legetøj og særlige interesser diktere temaet. Hvis hun elsker at lege hus og derefter oprette en mini køkken i legeområde med retter tema soveværelse indretning. Hvis hun er en kunstner, derefter tilføje en værkstedsplads. Et område med masser af hylder passer dukke samlere og tilføje et stort spejl er også perfekt til spiller kjole.

Legehus værelse

Et legehus værelse, bruge 1950 's toy køkkenmaskiner og et lille bord og stole til at oprette et muntert, gammeldags køkken. Gardiner og et sengetæppe kan være foret med en Zefyr mønster, mens væggene er forgudet med cherry-trykt wallpaper og billeder af skåle af frugt. En hylde kan hænges over en toy vask til visning af retter og en te-sæt, og et retro ur i form af en tepotte er placeret på den modsatte væg.

Malerens Atelier

En kunstners studio værelse omfatter tilføjer et stativ og staffeli i en solrig hjørne af området play eller soveværelse. En tørresnor kan hænges på væggen over sengen med barnets illustrationer til flere klemmer. Sengetøj bør i dækkende farver at tillade illustrationen for at skille sig ud.

Dukke Collector's Room

En dukke collector's room kræver installation af flere hylder rundt i lokalet til at vise dukker Børnesenge, Vugger og høje stole på legepladsen. Et lille garderobe kan føjes til at indeholde alle dukke tøj og tilbehør. Et ensartet udseende, passer den dukke sengetøj til den lille pige seng.

Klæd værelse

En kjole op værelse omfatter en lille skrivebord med en blomstret dug og spejl til at oprette en forfængelighed. Forfængelighed er accessorized med en smykker box og spille parfumeflasker. Et rosenrødt, satin sengetæppe kan skåret og syet til at skabe en stødpude for vanity stol eller taburet. Fuld længde spejle kan installeres på væggen sammen med en tøj rack i nærheden af skabet. Wall kroge anvendes til at hænge attraktive bøjler som væg udsmykning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com