Ideer til en lille soveværelse

November 17

Ideer til en lille soveværelse

Små soveværelser udgør et fælles design challenge og ofte ender med malet hvid af frygt for at gøre rummet synes for lille. Når dekorere en lille rum, Vær ikke bange for entydige udtalelser og dristige farver, som mange af disse utraditionel designvalg til små rum kan gøre en stor indvirkning.

Gøre brug af vægplads

Installere gulv-til-loft reoler på en af dine vægge for at skabe en flade af lagerplads til bøger og dekorative elementer. Reoler serverer en funktionel rolle samtidig med at skabe en instant og interaktive kunstværk. Behandl kun én væg uden at overvælde pladsen eller bryde ind i firkantede optagelser. Fokus i visuel aktivitet på en væg vil gøre det muligt for andre rum i rummet, hvor øjet kan hvile. Holde ekstra synlig lagerplads til et minimum for at bevare fokus i rummet. Bruge koordinerende lagerbeholdere på hylderne til personlige ejendele. Dette soveværelse design kunne nemt blive overvældet med pladskrævende eller unødvendige møbler, så sørg for at holde sig til væsentlige--en seng, natbord og lille bureau.

Tilføje farve

Fælles bekvemmelighed argumenterer for maleri små rum hvid at undgå overvældende en plads med mættede farver. Dog kan et velindrettet farveskema gøre en lille værelse udseende mere hule og hyggelige. Vælg en rig nuance, men styre klar af primære farver. For at holde øje bevæger sig rundt i rummet, male væggene og loftet i samme nuance til at give flydende i rummet. Rich farveskemaer lykkes i veloplyste rum, især dem med et væld af naturligt lys. Spejle og omhyggeligt placeret lys kilder kan hjælpe reflekterer lys rundt i rummet, så det ser større. Holde sengelinned neutral så ikke at konkurrere med væggene.

Understrege Bed

Oprette et brændpunkt i en lille soveværelse rummet ved at skabe en fængslende hovedgærde. Bruge en mønstret tapet på en fuld væg og gør det muligt at fungere som et hovedgærde. En fuld væg ansøgning vil visuelt udvide et lille rum og giver en glimrende lejlighed til at gøre en dramatisk indtryk. Større mønstre fungerer bedst, og vælge design med en håndfuld af farver eller mindre. For en mere traditionel hovedgærde, forlade væggen en solid og neutrale skygge og skabe fokus og visuel interesse med en statelig hovedgærde. Prøv en polstret sort for at tilføje tekstur til værelset eller en rig træ finish til jorden rummet. Uanset hvilken stil du vælger, være sikker på det er stor nok til at tjene som rummets fokus. For minimal en design vil kun få tabt og oprette en rodet look. Sengen bliver fokus, så understrege det med rige sengetøj og frodige puder med pop af farve eller et mønster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com