Ideer til en lille victorianske badeværelse

May 23

Ideer til en lille victorianske badeværelse

Den victorianske æra kom i årene mellem 1837 og 1901. "Victorianske" er et stilfuldt design, som har en traditionel stemning og giver en elegant touch til dit badeværelse. Victoriansk stil blev oprindeligt beregnet til store badeværelser, men der er flere ideer du kan indarbejde i små badeværelser til at opnå en lignende victorianske effekt. Når du går gennem ideer til en lille victorianske badeværelse, er det vigtigt at overveje de samlede omkostninger, at det vil gå til at færdiggøre projektet. Yderligere, Sørg for at investere tid nok til at identificere de relevante funktioner passer til dine interesser og budget.

Windows

Dekorere små vinduer med tunge silke eller fløjl gardiner for en typisk victorianske look. Bruge stof, der byder på lyse, lette naturlige farver for at gøre rummet synes større.

Badekar

En luksuriøs klo-fod badekar vil fuldføre udseendet; skiftevis, har en marmor badekar indbygget. Yderligere, udstyre karret med moderne bekvemmeligheder, så det er bekvemt at bruge.

Dressing værelse

En victoriansk badeværelse har typisk et påklædningsværelse, som du kan oprette på hjørnet af rummet. Oprette en, der passer bedst til din lille plads, med nogle tøj opbevaring--enten hylder eller en garderobe- og en passende størrelse forfængelighed.

Vask

For at udnytte maksimum plads, skal du installere en lille vask med et stort spejl knyttet til den. Der er flere måder du kan placere spejl til at tilføje til værelse & rsquo; s tilsyneladende længde. En anden mulighed er at købe en vask, der er foret med mahogni at bevare den rige kultur i den victorianske badeværelse.

Farve

Være kreativ, når du vælger farver til dit victorianske badeværelse, da dette er en af de vigtigste funktioner, der definerer udseendet af rummet. Pr. din præference, enten bruge moderne farver som dyb lilla eller blå; eller kopiere de baggrunde, der blev brugt i løbet af tid.

Loft

Installere en tin loft, hvilket var ganske populær i den victorianske æra. For en velkoordineret look, Sørg for at du matche farven på loftet til design af vægge, forfængelighed og synker, så hele badeværelset ser velkoordineret.

Gulve

For en typisk victorianske look, er færdig gulve enten med hårdttræ, marmor gulve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com