Ideer til en lydisolerede væg

March 31

Ideer til en lydisolerede væg

Der er mange grunde til en lydisolerede væg er ønskeligt. Musikere vil blødgøre lyden af praksis og jam sessions. Tømrere og mekanikere har brug for en reduktion af støj barriere mellem maskiner i en garage og levende områder inde i hjemmet. Hjem teatre præsentere en anden grund til at dæmpe vibrationer og høje lyde fra resten af huset. Oprette en lydisolerede væg i dit hjem for at indeholde høje lyde og holde resten af huset i fred.

Ekstra gipsvæg

Tilføje ekstra lag af drywall over den eksisterende mur, antyder reparation hjem. Jo mere tilføjer du, jo bedre lydisolering. Fjerne alle dekorative elementer, krone støbning og sokler først. Lægger lag af drywall paneler med grove-tråd drywall skruer. Når du tilføjer mere end én ekstra lag, altid anvende gips tape og fælles stof, almindeligvis benævnt drywall mudder (ikke at forveksle med spackle), at alle sømme mellem panelerne, herunder under lag. Forseglede sømme tilføje flere lydisolering. Finish i væggen som du ville med enhver drywall projekt: tape og mudder sømme og mudder over skruehullerne.

Polstret væg

Oprette en funktionel, lydabsorberende væg, der ser godt, også. Dække tykke plader af krydsfiner, som fås ofte i samme dimensioner som drywall, med tyk, tæt skum. Skum afsætningsmuligheder er gode kilder til skum, stof forhandlere. Den tykkere og tættere skum, jo bedre det vil absorbere og reducere støj. Spray én side af krydsfiner med aerosol håndværk lim, som skaber en tynd, tacky film. Rulle ud skum, der dækker bord, og trimme væk overskydende omkring kanterne. Dække krydsfiner og skum med dekorative møbelstof, som leveres i bredere bredder end almindelige stof. Wrap stof rundt om kanterne og sikre at bagsiden med en korte pistol. Gøre et tuftet look med små, wide-hoved søm og knapper.

Akustiske væg flise

Lyd-buffering akustiske fliser er ikke bare på lofter. der er versioner designet til væg applikationer tilgængelige på detailsalg hjem forbedring Centre. Nogle er omfattet tæppe-lignende materialer i en bred vifte af farver, og nogle ligne loftplader og egner sig godt til maleri. Hver type installeres på en anden måde, så Følg producentens anvisninger for det højeste niveau af lydisolering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com