Ideer til en malet kælder

May 28

Ideer til en malet kælder

En malet kælder er meget lig en frisk maler lærred. Som sådan, har du frihed til at gøre noget med det. Stedet for at bruge en kælder for mere lagerplads, kan du overveje at opgradere kælder i beboelig kvarte. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, et legeværelse, en gæst soveværelse og en bar plads. Selv om betydelige forbedringer skal gøres på pladsen, vil det endelige resultat blive værd det hårde arbejde og pengene brugt.

Instruktioner

•Opret en børnenes legerum. Tæppe kælder. Placere alle kid's legetøj i kælderen. Køb et teselskab eller et lille slot for dukker. Alternativt kan du købe en life-sized robot til at dekorere børneværelset.

•Kontrollér voksen værelse. Installere en bar i det ene hjørne af kælderen. Tilføje komfortable sofaer. Køb dart og en dartskive. Dekorere rummet med malerier perfekt til pubber.

•Construct craft værelse. Du bliver nødt til at flytte alle dine værktøjer til kælderen. For eksempel, hvis du er interesseret i træbearbejdning, bringe alle dine forsyninger nedenunder. Også, hvis kælderen er stor nok, kan du oprette mere end én håndværk område.

•Transform kælderen ind i et andet soveværelse. Købe alle nødvendige møbler som sengen, en sengeramme, skuffer, et klædeskab, et skrivebord og en reol. Tæppe gulve, således at det nemt kan rengøres med en støvsuger.Linje væggene med reoler til at foretage en undersøgelse. Tilføje et skrivebord og en stol til at fuldføre udseendet.

Tips & advarsler

  • Dække alle synlige rør og ledninger. Ud over at forebygge ulykker, vil det også gøre kælderen mere ligner en færdig værelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com