Ideer til en nøgen væg

May 3

Ideer til en nøgen væg

Når du er i færd med at dekorere din plads, så glem ikke om væggene. Tom og usminket vægge kun tjene til at gøre dit rum ser kedelig og unlived i. Så vær kreativ og komme op med et udvalg af ideer til måder at pynte en nøgne flade af væggen.

Smuk maling

Maling kan bruges i metoder langt mere opfindsomme end blot at sætte på en frakke eller to. Sætte fut i en væg ved at male striber, en stor stjerne, prikker eller geometriske former såsom cirkler og trekanter. Sætte et vægmaleri på væggen med en DIY vægmaleri kit eller leje en kunstner til at male en scene, du kan lide, såsom blomster i en have, cowboys, hyrde kvæg, sandcastles på stranden eller en byens skyline.

Top tekstil

Dekorere med tekstiler. Gardiner er en klog idé til en væg, og fås i en række stilarter og farver. Hang langs en væg, gulv til loft, de kan tilføje farve og drama til et værelse-- og er også en rigtig god idé, hvis du ikke er tilladt at male dine vægge. En anden tekstil behandling er at skabe en iøjnefaldende knudepunkt på væggen ved at hænge et tæppe, sengetæppe, smide, persisk tæppe eller pryd tæppe.

Awesome kunst

Drej den nøgne væg i en opsigtsvækkende galleri, hvor du kan vise et vilkårligt antal elementer efter eget valg. Udbudt en eller flere indrammede billeder, malerier eller plakater. Gøre en fotocollage. Hænge svævende hylder at vise din samling af sportsudstyr, antikke kanoner, medaljer, dukker, sommerfugle, mønter, skaller, frimærker eller kukure. Gå finurlig og montere en faux vindue eller to, et stykke drivtømmer, et metal skulptur eller flere dekorative fliser.

Glædeligt papir

Sætte tapet er en anden nem måde at pynte en nøgne væg. Se online eller shop tapet midtergangen på en hjem forbedring eller indretningsvirksomhed butik for at se den brede vifte af farver og designs der er at vælge imellem. Finde en lys farve eller en fed skrift ikke blot dække væggen men også tilføje visuelle interesse for hele rummet. Gøre jobbet endnu nemmere ved at købe selvklæbende tapet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com