Ideer til en On-the-Ground Bunker

April 19

Ideer til en On-the-Ground Bunker

Bunkers er normalt designet til at beskytte mennesker i tider med krig eller katastrofe. Underjordiske bunkere er et klassisk design, ofte afskærmning mennesker og andre indeholdt elementer fra stråling eller angreb. Storm krisecentre er også ofte underground, designet til at ly folk fra vejr og elementer, tør som tornadoer, orkaner eller andre katastrofale begivenheder. Overjordisk bunkers kan tjene samme formål, hvis designet til at modstå elementerne.

Bunker størrelse ideer

Størrelsen af overjordisk bunker afhænger af dine behov. Hvis bunkeren er en legitim frygter, såsom en tropisk storm hvis du bor i et område, ofte påvirket af dem, vil du behøver en bunker, der er stor nok til dig og din familie eller hvem du planlægger at beskytte. Hvor lang tid du forventer at bruge inde i bunkeren vil også påvirke størrelse idéer, da der kan være behov for badeværelse, en form for generator, nok forsyninger til sidst i en forventet periode plus plads til folk og pets hvem vil forblive i bunker for sikkerhed.

Bunker placering ideer

Underjordiske bunkere har fordelen, at optage nogen areal, men kan være besværlige at installere, da jorden skal graves op, først, og afhængigt af ejendommen, spildevand og vand linjer eller andre underground elementer kan der opstå problemer. På jorden bunkers simpelthen brug for en plads til at være indbygget eller placeret. Størrelsen af bunkeren kan være et problem, dog så du skal bestemme din bunker størrelse behov først, og derefter beslutte på en placering, der kan rumme en on-the-ground bunker af denne størrelse. Forudsat, at bunkeren vil blive placeret på din ejendom, kan en garage eller store haveskur blive ofret for at gøre plads til bunkeren, hvis gården ikke er stor nok.

Bunker beskyttelse ideer

Bunkers er designet til forskellige formål, ofte som reaktion på realistisk trusler. Under den kolde krig frygtede mange amerikanere et atomangreb fra det tidligere Sovjetunionen, så det ikke var ualmindeligt at have en NBC (atomare, biologiske og kemiske) eller CBRE (kemiske, biologiske, radiologiske og eksplosive) husly. Dette beskyttelsesniveau kan være overkill for den gennemsnitlige amerikanske århundrede og træffes beslutning om konkrete, realistiske og praktiske behov kan hjælpe med at holde på jorden bunker inden for et budget. En bunker, der er designet til at modstå naturkatastrofer såsom en hurricane, tropical storm eller tornado skal forsegles tæt for at forhindre vand ind, tilbyder tilstrækkelig luft flow og filtrering for dem forseglet inde, og sikres, så det ikke blæser væk. Strukturen har brug for tilstrækkelig styrke samt, for at beskytte bunkeren fra kollapse hvis en storm blæser et træ over på bunkeren, eller værre, en tornado dråber et køretøj eller andre tunge debris på toppen.

Bunker sikkerhed ideer

På jorden bunkers tillader nem fastgørelse af generatorer til magt og en air filtration system til at filtrere farlige stoffer fra den lokale luft til at give en lufttilførsel til bunker indbyggere. Bunkers under anden verdenskrig blev bygget til at være ganske strukturelt sikkert, men mange mennesker døde af kulilteforgiftning engang fanget inde; kulilte skærme kan være værd at investeringen, især hvis bunkeren er kombineret med en generator. HEPA filtrering systemer for bunkers er i stand til filtrering i luften for at producere en ren, sikker lufttilførsel til bunker indbyggere, hvilket kan reducere behovet for lufttanke eller andre potentielt farlige tryk beholdere. Filteret skal kunne åbnes fra i bunkeren og udskiftning filtre skal opbevares med leverancer i tilfælde indbyggere fast i bunkeren længere tid end forventet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com