Ideer til en Orange Room

August 11

Ideer til en Orange Room

Orange i sin reneste form er en energisk farve, tilføje vitalitet til indretning. Orange kan fremkalde glæde og bevægelse eller når tonet ned, skabe en aura af varme og hygge. Da ren orange har sådan stærk visuel effekt, skal du bruge afdæmpede nuancer for afslappende soveværelser eller varme i mørke levende områder. Gem de lyse, fed nuancer til køkken og spisestue accenter eller som store blokke af farve i rekreative værelser og udendørs områder hvor du kan forvente nogle livlighed.

Orange for varme

Orange er i den varme del af farvespektret--gul og rød--så værelser malet med orange gør os føler varmere end dem malet i køligere farver, selv når reelle temperaturer er lige. Male væggene en dæmpet abrikos eller melon og bruge rusten eller gylden-orange til accenter. Poleret naturlig woods afhente de dæmpet orange nuancer til en varm og hyggelig fornemmelse - store soveværelser, huler og stille læsning kroge.

Orange for energi

I rekreative områder eller motion værelser er lidt af livlighed en god ting. Kontrast en strålende orange væg med tre sne-hvide vægge til at bringe i lyset. Tilføje puder og tilbehør i hot pink og turkis gøre ting Syden eller brug strejf af lime-grøn og citrongul til en citrusy, sommeren føler--stor for solen værelser. Orange er også en god markeringsfarve for en højenergi arbejdsområde, da det fremmer aktivitet.

Orange for appetit

Der er en grund til restauranter og fødevareindustrien farve ikke deres miljø eller deres mad blå--er det uappetitlige. Orange, på den anden side er en appetit stimulerende. Hvis det bruges sparsomt i køkkener og spiseområder det tilføjer den helt rigtige mængde af stimulation uden overvældende. Bleg orange og creme blomstret tapet ovenfor naturlige træ wainscoting gør en elegant spisestue. En fed, zigzaggende orange stribe af maling på tværs af hvidt køkken vægge over en neutral grå køkkenbordet og rustfrit stål apparater giver en smart, moderne look.

Orange for kontrast

Hvis du vil tilføje kontrast til en ellers monokromatiske eller en-farve ordningen, kan du prøve at tilføje orange. Dette fungerer særligt godt i værelser med overvejende kølige farver. Som modsætninger på farvehjulet gør mellow orange vægge den perfekte kulisse for blå møbler. Eller vende det rundt og omfatter en eye-popping orange sofa eller overstuffed stol til at give fokus til bleg blå vægge. Tilføje sort og hvid pude og tæppe accenter for en sofistikeret look eller jazz ting med farverige prints indeholdende orange parret med dyb pink, blå-violet eller chartreuse elementer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com