Ideer til en pige antikke soveværelse

July 16

Ideer til en pige antikke soveværelse

En piges antikke soveværelse omfavner klassiske stilarter, rige stykker af historien og skatte fra fortiden. Disse værelser kan fokusere på en bestemt epoke eller funktion indretning blandet fra mange forskellige årtier. Oprette en antik soveværelse med farvekombinationer, møbler og specifikke former for antikviteter der appellerer til din datters smag.

Maleri ideer

Antikke soveværelser har en forskelligartet udseende, afhængigt af æra og type af antikviteter, så en lang række farver blend godt sammen med en værelse der minder om fortiden. De eneste farver, der ikke måske arbejde omfatter neon nuancer såsom lyse pink, lime grøn eller lyse orange. Farvekombinationer, der gør arbejdet omfatter chokolade og pastel pink, lavendel og gul, baby blå og hvid, blomme og hvide og andre neutrale eller pastel nuancer. Du kan vælge at funktionen en ensfarvet snarere end ved at kombinere farver. Undgå maleri moderne eller trendy designs på væggene som polka prikker, striber og hjerter. En ægte antik soveværelse har mere af et klassisk look uden moderne påvirkninger.

Møbler

Kigge efter bestemte typer af antikke møbler, når dekorere en plads til en lille pige. Hvide victorianske møbler eller simpel messingsenge med eg dressers fungerer godt. Kontroller sengen opfylder sikkerhedsstandarderne. Nogle antikke butikker kan ikke sælge møbler, der ikke er brugbare, men det er altid bedst at spørge hvis møblerne er bare for udseendets skyld eller egnet til brug af et barn. Ekstra møbler som en gammel træ kids' bord og stol sæt eller holdbart gyngestol også tilføje stil til rummet. Binde lyserøde bånd på gyngestol til at give det en girly appel.

Tæpper, sengelinned og gardiner

Funktionen victorianske eller landlige antikke tæpper, såsom orientalere eller kludetæpper, afhængigt af hvilken type af antikke rum du ønsker at oprette. Look for sengetøj og gardiner, der supplerer den antikke stil i rummet. Mange typer af blomster design har en antik look, men solid farvede strøelse også arbejder. Et land antikke værelse decor antyder patchwork quilts og lacy gardiner.

Andre Decor accenter

Træk de sidste faser af din antikke værelse sammen med antik indretning accenter. Hvilken slags antikviteter, du vælger, afhænger af temaet for rummet. En antik baby dukke værelse omfatter antikke dukker på hylderne, træ baby rockers, træ babysenge, dukke huse, testel, billeder af dukker og andre girly accenter som en antik pensel og spejl sæt. Nogle antikviteter kan indeholde bly, så hold disse højt på hylderne til at bruge som dekoration kun. Trælegetøj bør ikke udgøre nogen trusler, og du kan også holde en separat toy box med moderne legetøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com