Ideer til en pige sommerfugl soveværelse

January 10

Ideer til en pige sommerfugl soveværelse

Sommerfugle er smukke og yndefulde insekter, som mange piger finde fascinerende og spændende. Hvis du har en datter som forguder de flyvende insekter, kan du forvandle hendes soveværelse til en sommerfugl paradis. Tillad hende at hjælpe med nogle af udsmykning hvis hun foretrækker. Med et par ideer og kreativitet, kan du designe en sommerfugl soveværelse din datter vil elske og alle hendes venner vil misunde.

Vægge

Male væggene i din datters favorit pastel farver. Sommerfugl mærkat vægmalerier er tilgængelige på nogle hjem forbedring butikker og online. Mærkaterne kommer i små og store sommerfugle. En anden idé er at bruge en overheadprojektor at forstørre billeder af sommerfugle på væggen og Mal dem. Du kan også bruge en sommerfugl tapet kant rundt om toppen af rummet. Hvis du foretrækker ikke at bruge klistermærker, maling eller tapet, blot hænge flere nylon og træ udskæring sommerfugle på væggene.

Sengetøj

Sommerfugl sengetøj er tilgængelig på mange butikker og online. Hvis du ikke kan finde nogen sengetøj du indkvartering, kan du overveje at købe en grundlæggende Talsmanden sæt. Bruge sommerfugl stryg-på-ark til at dekorere Talsmanden. En anden idé er simpelthen bruge ensfarvet sengetøj og kaste adskillige sommerfugl smide puder på sengen. Alternativt kan du bruge en ensfarvet Talsmanden og butterfly-tema ark. Male sommerfugle eller anvende sommerfugl klistermærker på hovedgavl og footboard. Dekorere sengen med sommerfugl pyntepuder og en sommerfugl tæppe kastet over ende af sengen.

Windows

Hvis du ved hvordan at sy, lave gardiner og en valance, ved hjælp af sommerfugl tema stof. Du kan også købe ensfarvet gardiner og butterfly-tema stryg-på overførsler til at stryge på gardinerne. Alternativt kan du sy nylon sommerfugle på grundlæggende gardiner til at lave din egen. Sommerfugl tema gardiner og kapper er tilgængelige på flere butikker. Hot lim plast sommerfugle til enderne af grundlæggende gardinstænger og tiebacks for ekstra dekoration.

Tilbehør

Tage nylon eller papir sommerfugle og hænge dem fra loftet i forskellige højder. Maling eller lim sommerfugle på grundlæggende fotorammer. Andet tilbehør omfatter butterfly-tema tæpper, en affaldsspand, lamper, bogstøtter, sækkestol og hylder. Hvis du ikke kan finde sommerfugle hylderne, simpelthen male billeder af sommerfugle på almindeligt hylder. Skifte ud alle grundlæggende væg stikkontakt plader og lyskontakt plader med butterfly-tema plader. Hænge billeder og plakater af sommerfugle på væggene. Hvis din datter kan lide at have en baldakin over sin seng, drapere et stort ark af tyl over sengen og lim plast sommerfugle hele tyl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com