Ideer til en pige stribet soveværelse

January 18

Ideer til en pige stribet soveværelse

Striber tilføje subtile visuel mangfoldighed til en ung person soveværelse. I modsætning til en superhelt eller favorit musikalske tema forbliver striber passende som beboer af rummet modnes. Når det kommer til striber, rækker lidt langt. For mange striber i forskellige mønstre og farver vil skabe kaos.

Stribe farver

Bruge to eller tre farver til din stribede rum, herunder baggrundsfarven. Undgå at bruge komplementære farvekombinationer såsom rød og grøn, blå og orange, og gul og lilla; komplementærfarver bringe livagtighed i hinanden og kan vises at skifte når det anvendes i umiddelbar nærhed af hinanden. En munter, solrig look, bruge kombinationer af varme farver som gul og orange. Cool farvekombinationer, såsom blå og grøn eller grå og lilla, skabe en mere afdæmpet look. En blanding af varmer og køler, blå og gul, giver en sprød, ren effekt.

Stribemønster

Stribe mønstre er talrige. Fortelt striber er bred og endda striber af en mørk farve på en lysere baggrund og arbejde godt for store områder, såsom et sengetæppe eller væg. Stregkode striber har en række tilfældige bredder af striber. Hårgrænse striber er den tyndeste stribemønster, med striber ikke meget bredere end et menneskehår; bruge hårgrænsen striber på mindre områder som puder og tilbehør. Blyant striber er bredden af en blyant bly; afstanden mellem striberne varierer, men er typisk flere inches. Andre stribemønster omfatter de lyse, flerfarvede romerske striber, vandrette bayadere striber og de symmetrisk mønster af afbalanceret striber.

Stribede vægge

Stribede vægge er fed og energiske. Når du maler striber på vægge, vælge dæmpede toner; lyse striber kan være overvældende og hårdt for øjnene. Det er vigtigt, at striberne er lige, med skarpe linjer. Male hele væggen med den lysere farve først. Vent 24 timer og anvende afdækningstape, fås i mange bredder, på de områder, der vil holde den lysere farve. Brug en børste eller små roller til at male de stribede områder mellem linjerne i tape. Fjerne malertape, når væggene er helt tørre. Hvis fire vægge af striber er for mange til din smag, male striber på bare en eller to vægge.

Stribet tilbehør

Hvis væggene er stribet, gå let på stribet tilbehør. Bruge en solid sengetæppe og gardiner til at forankre væggene, og tilføje et stribet tæppe og puder. Hvis væggene er solid, finde et matchende sæt af stribede gardiner og sengetæppe. Dække små puder i en lang række stribemønster til en funky touch. Male striber på en lampeskærm eller kommode skuffer ved hjælp af malertape som en guide. Små detaljer, såsom en bunke stribet tomme kladder eller stribet blyanter i en stribet blyantsholder, tilføje balance til områder blottet for striber uden at tage opmærksomheden fra de fremherskende stribet knudepunkter i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com