Ideer til en prinsesse-tema værelse

July 17

Ideer til en prinsesse-tema værelse

Oprette en prinsesse værelse passe for Askepot, jasmin, Snehvide eller andre prinsesse, der fanger din datters hjerte. Gøre hende til at føle som om hun går ind i en eventyrlig historiefantasi som hun skriver sit værelse ved pryder væggene med pige-godkendte farver, glitter dekorationer, væg design og prinsesse indretning. Bede hende om at blive involveret som du samle nye møbler eller dekorere hvad hun allerede har.

Farver og belysning

Dekorere med farver og belysning passer til en prinsesse. Spørg din datter hvilke typer af farver hun ønsker i sit værelse. Hun vil måske blå og pink Askepot farver eller rød og grøn i ære hendes foretrukne havfrue prinsesse, Ariel. Køb prinsesse-stil lamper og andet belysning til at gå i hendes værelse. Overveje hængende en lille krystallysekrone.

Skov prinsesse Panormaic vægmaleri

Ansætte en kunstner til at male en panoramisk skov-tema prinsesse vægmaleri på din datters væg. Denne vægmaleri vil skabe en magisk stemning i rummet. Har et slot med en prinsesse ride hendes hest eller en prinsesse, dypning hendes fødder i et nærliggende vandløb. Omfatte skov skabninger ligesom kaniner, rådyr og fugle i maleriet.

Prinsesse Dress-up klædeskab

Køb din datter, en hvid garderobe, og lim glitter sommerfugle, miniature prinsesse kroner og andre magiske dekorationer over det hele. Fyld klædeskab med prinsesse outfits, kroner, handsker, sko, smykker og andet tilbehør.

Små accenter og detaljer

Bruge små accenter som prikken over i'et i din datter prinsesse værelse. Spray et tyndt lag lim på nogle stykker af møbler, og derefter drys glitter på toppen. Installer pink dørhåndtag og lyskontakter. Glem ikke at hænge indrammede billeder af hendes prinsesse yndlingsfigurer, og bestanden toy box med prinsesse legetøj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com