Ideer til en Refinished kælder

February 28

Efterbehandling en kælder øger dit hjems brugbare beboelsesrum ved at tilføje et ekstra værelse. Der er mange anvendelsesmuligheder for en færdige kælder. Beslutte, hvad der er rigtigt for din familie og derefter sætte dine idéer til at arbejde. Det er muligt at vende en kælder i et soveværelse, en lejlighed, en hjemmebiograf eller et kontor.

Soveværelse

Uanset om du har brug for et sted for folk at bo, når de besøger, en ekstra soveværelse til dine børn eller et sted for bedstemor at leve, giver at dreje en kælder i soveværelset eller en lejlighed dig ekstra sovende plads med beskyttelse af personlige oplysninger. Med et soveværelse i kælderen, er beboeren adskilt fra resten af huset, leverer afsondrethed. Hvis du har separate værelser i den færdige kælderen, gøre det til en lille lejlighed, udstyret med et soveværelse, køkken og badeværelse for at give mulighed for forlænget ophold gæster.

Familie område

En familie-venlig indstilling, der giver mulighed for mere familie skik er et legerum eller alrum. Oprette en tv og sofaer i kælderen. Alternativt kan du gemme alle dine børns legetøj i kælderen og gøre det til deres legerum. En kælder store plads giver rigelig plads til at køre. Men den isolerede beliggenhed holder støjen på et minimum og rod ude af syne. Da kældre har få, om nogen, windows, skal du holde rod på et minimum for at forhindre rummet fra følelse lukket i.

Biograf

Hvis du ikke har børn eller vil området som en voksen rummet, overveje en hjemmebiograf området. Hvis kælderen har windows, dække dem for at holde det teatret mørke. Omfatter komfortable siddepladser muligheder såsom overstuffed sofaer og Hvilestole eller vælge stadion-stil flytte opholds. Et stort plasma-tv monteret på væggen eller en fremskrivning tv fungerer som filmlærredet. En lille køleskab eller en bar område giver mulighed for snack og drik opbevaring, så gæsterne ikke behøver at hovedet ovenpå for forfriskninger.

Et kontor

Hvis du arbejder fra hjemmet, at omdanne din færdige kælder til et kontor giver mulighed for en rolig arbejdsmiljø, fri for distraktioner at få udført dit arbejde. At holde dit kontor separat holder også området søger professionel for kunder, der kommer til møder. Hvis du har produkter til at holde organiseret, tilbyder en færdige kælderen plads til at gøre dette.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com