Ideer til en rød & hvidt landkøkken

April 23

Udsmykning dit køkken i en klassisk rød og hvid motiv fungerer med næsten enhver følelse af stil og indretning, uanset om det er vintage eller mere moderne. Denne kombination blander det rene look af hvide med lyse pop rød, at skabe et knudepunkt i interesse i dit værelse samt et rustikt udseende i dit landkøkken.

Vintage apparater

Giv dit køkken et klassisk land ser af strømpe det med vintage apparater. Sted en stor rød eller hvid vintage komfur, er blevet opdateret, så den opfylder nuværende elektriske koder til at tjene som knudepunkt i dit køkken. En gammel emalje køleskab i rød giver dit køkken et retro-look samt. Hvis du finder et komfur eller køleskab, som du kan lide, men det ikke er rød eller hvid, kan du få det malet af brugerdefinerede bil maler til at få den ønskede farve. Disse apparater findes ofte på bjærgning værfter eller online budgivning websteder.

Gardiner

Du kan give dit køkken et øjeblik land opdatering ved at tilføje røde og hvide gardiner. Simple stoffer, som bomuld eller hør, i klassiske land udskrifter som Zefyr eller toile tilføje en afslappet charme til dit værelse. Båndet eller efterbehandling forestillinger give dine gardiner prikken over i'et. Café-stil gardiner Giv dit køkken et uformelt, levede i føler og arbejde godt på større vinduer, mens kapper give din windows gardiner udseende uden at hindre opfattelse og fungerer godt på mindre vinduer.

Tilbehør

Du kan nemt tilføje farve og stil til din landkøkken med røde og hvide tilbehør. En samling af vintage plader i rød eller hvid tilføjer tekstur og lys vægfarve når den vises i en metal plade rack. Vintage tekopper Giv dit køkken et særskilt shabby chic land føler når det placeres på cup kroge nedenunder din frysere. En lyse røde tepotte placeret på toppen af din stop tilføjer et strejf af sjov og pop af farve. Hvis du markerer dit værelse med rød uden overvældende det, tilføje røde apparater, såsom en brødrister eller mixer, eller hænge vintage røde og hvide håndklæder, grydelapper og gryder omkring dit køkken.

Maling

Farve straks lyser op dit værelse og giver det en følelse af stemning. Du kan male skabene og køkken island ren hvid med røde accenter til en kitschy føler, eller hvis du foretrækker et renere udseende, kan du male dem ren hvid. Hvis du ønsker en mere underspillet look, kan du tilføje red til dit køkken ved at male en væg som en accent væg. Hvis du har kabinetter med glas eller gennemsigtig fronter, kan du male tilbage væggene på kabinetter rødt for at give en lille antydning af rød gennem de hvide kabinet fronter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com