Ideer til en rund beton grænsen for et landskab

October 30

Ideer til en rund beton grænsen for et landskab

Konkrete grænser i landskabspleje er fordelagtig, fordi beton kan hældes i en figur for at imødekomme dine design. Det er derfor en runde konkrete landskabspleje grænse er en god måde at segmentere dine landskabstræk og tilføje et rent udseende til din have og græsplæne. Men når du bruger beton, være opmærksom på de mange måder, du kan manipulere det at skabe endnu mere unikke landskabspleje funktioner.

Belysning

Du kan oprette områder i din konkrete forme hvor landskab belysning kan installeres til accent træer i din forhave eller haven i din baghave. Før hælde din beton, skal du sætte pladsholdere i formen, enten på toppen eller langs siderne, der er store nok til at installere landskab belysning turneringsplaner. Rådføre sig med en konkret ekspert for at sikre de åbninger, du opretter ikke vil mindske styrken af din konkrete grænse. Når de sættes ind i en konkret cirkulær kant, kan installerede landskab lys være effektiv dekorative elementer.

Stemplet og farves

Beton kan stemplet og farves til at ligne marmor, mursten eller endda flise. Når du opretter en runde konkrete landskab grænse, kan du tilføje en lidt mystik til det ved stempling og farvning det til at ligne mursten. Din grænse vil ligne den var lavet med buede mursten og kan bruges som en god samtale stykke.

Hold ud i græsset

En af de fordele, der hældes beton cirkulære landskab grænser har over real mursten, fliser eller træ grænser er, at græsset ikke kan vokse i og omkring grænsen, hvilket gør det vanskeligt at opretholde. Græs vil vokse i et lille område, og mellemrummet mellem mursten eller beton blokke kan blive et problem at holde ren. Det er derfor en cirkulær konkrete kant er den bedste løsning i områder, hvor græs vækst er fremtrædende. Du kan bruge blokke for landskabspleje inde haver hvor græsset er blevet vendt over eller langs områder hvor græsset er blevet fjernet. Men for at gøre langsigtede vedligeholdelse lettere i din landskabsarkitektoniske, anvendes cirkulære konkrete grænser i områder hvor græsset vokser.

Farvede sten

For at tilføje nogle farve til din cirkulære konkrete landskab grænse, skal du sætte små farvede sten i din konkrete mix. Du kan også tilføje krystaller, legetøj kugler og mousserende kvarts sten. Som din konkrete grænse afregner, kan du tilføje andre dekorative elementer såsom sodavand flaske hætter, små stykker af træ bark eller noget andet, som du vil føje til udseendet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com