Ideer til en Shabby-Chic Kids værelse

March 26

Ideer til en Shabby-Chic Kids værelse

Shabby-chic indretning er kendt og opkaldt efter sin afslappede, slidte vibe. Antikke møbler og tilbehør regere supreme, men ikke dem, der er tilstoppet, raffineret eller særligt værdifulde. Shabby-chic stil handler om at se den charme og skønhed i simple objekter, der er perfekt ufuldkommen. Charmerende, afslappet, sjov og undertiden kitschede, denne udsmykning stil egner sig godt til børns værelser.

Farveskema

Shabby-chic værelser har typisk en bleg farve ordningen med en stor dosis af hvid. Nogle farver, der fungerer godt i en piges værelse omfatter pink, lavendel, smør gul og mint grøn. Hvide vægge, selvfølgelig, arbejde for begge køn. For en drengs værelse, så prøv bleg grå eller lys tan. Mørkere farver som en røget blå eller chokolade brun vil arbejde så længe du holder det overordnede udseende af rummet komfortabelt bæres og fyldt med finurlig antikviteter.

Møbler

Møbler i den shabby-chic stil indretning er typisk en eklektisk blanding af især traditionelle stykker, der ikke nødvendigvis stemmer overens. Uoverensstemmelse mellem stykker er ofte malet samme farve, mange gange hvid, til at binde dem sammen, giver et sammenhængende udseende til en ellers sammensurium af møbler. Finish er typisk godt slidte og ofte har smertelige såsom peeling paint eller slidte kanter. Husk på, at et rum fuld af charmerende hvid-malede møbler kan se feminin. For en drengs værelse pletter sort jern eller traditionelle træ kig mere maskuline.

Sengetøj og gardiner

Delikat, romantisk blomsterprint, især retro eller antikke florals, er kendetegnende for den shabby-chic look. Blonde og broderi er vigtigt som godt. Hvis du foretrækker solid farver, gå bleg, sun-falmede nuancer, og søger teksturer såsom nubby linned, filmy batiste eller bløde chenille. For en drengs værelse arbejde solide farver og plaider godt, som gør retro prints som gamle-timey cowboys eller lastbiler fra dage gået.

Tilbehør

Mens bare om noget gamle og slidte ser lige i en shabby-chic room, gå gammelt legetøj særligt godt i en shabby-chic kid's værelse. Spejder loppemarkeder og garage salg for gamle eller usædvanlige dukker, spil og legetøj dyr. Nostalgi er store i denne stil i indretning. For eksempel, er en gammel rød vogn med afskallende maling en charmerende tilføjelse til et barns værelse, især når fyldt med udstoppede dyr af gårsdagens, såsom sok aber eller gamle bamser. På hylder og vægge, plads indrammet broderi, billeder af dine forældre eller bedsteforældre som børn eller indrammet antikke fødselsdagskort.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com