Ideer til en sommerfugl-tema Ungdomsværelset

August 31

Ideer til en sommerfugl-tema Ungdomsværelset

Sommerfugle er en favorit valg som en ornamental accent, fordi de kommer i næsten alle tænkelige, fra de velkendte orange monarch sommerfugle, at migrere til Mexico årligt til plade-størrelse elektrisk blå morfo-sommerfugle, der flagrer gennem Amazon farve. Sommerfugle er et passende valg for en teen soveværelse fordi sommerfugle er resultatet af en transformativ proces, der begynder med en caterpillar, ligesom de teenage år kunne siges at være den transformative periode mellem barndom og voksenlivet. En butterfly-tema værelse vil inspirere sin bopæl med farve og skønhed.

Sommerfugl væg

Pryde den ene væg i rummet med sommerfugle på en måde, der afspejler din favorit kunstneriske medium og æstetisk stil. Teenagere gavn af at have afløb for kunstnerisk udtryk. For eksempel, hvis du elsker at male og favorisere et rent, moderne udseende, stencil hvide sommerfugle i forskellige størrelser winging over en lilla væg, starter i nederste venstre hjørne og flyder opad mod det øverste højre hjørne. Hvis du laver collager, skæres stykker af robuste papir eller pap i ensartede sommerfugl former, og skabe en collage på hver enkelt. Hænge stykker af kunst i en enkelt række på tværs af væggen kunstgalleri stil.

Sommerfugl gardiner

Sætte fut i et grundlæggende sæt af vindue gardiner med sommerfugle. Start med et sæt af gardiner i en dækkende farve, såsom hvid eller lys blå. Applikationssyning følte sommerfugl figurer på hjørnerne af gardiner for en subtil sommerfugl accent, eller sy en kaskade af falske sommerfugle (som kan ofte købes på håndværk butikker) til folderne på gardinerne. Vælg en livlig, kontrasterende farve som lime grøn, monark-wing orange eller sapphire blå for en særlig iøjnefaldende effekt.

Sommerfugl palet

Dekorere rummet med en farvepalet, der er taget fra din foretrukne form for butterfly. Teens ofte graviterer mod de lyse, dramatiske farver findes på nogle sommerfugle. For eksempel kunne en monark sommerfugl værelse har sporty orange vægge og accenter af sort og hvid. Morfo sommerfugl værelse måske har elektrisk blå vægge og sorte og hvide accenter. En tiger swallowtail butterfly værelse ville funktionen smøragtig gule vægge og sorte og hvide accenter.

Sommerfugl rugeri

Udpege et område af rummet som en sommerfugl rugeriet. Et sådant skridt ville være særlig velegnet for en spirende biolog eller aspirerende zookeeper. Mal et træ plaque at sige "Butterfly rugeri", og hænge det på væggen i det pågældende område. Vokse milkweed og opnå grundlæggende udstyr og viden kræves for at hæve sommerfugle, såsom monarch sommerfugle. Opsætning af udstyr i dette område af rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com