Ideer til en Spa badeværelse Design

November 4

Ideer til en Spa badeværelse Design

Spa bad giver dig med et område til at flygte fra travlhed af dit daglige liv. Blød i din balje og lad din troubles smelte væk. Når du udformer en spa badeværelse; farve ordningen, faciliteter og storage afgørelser vil gøre en stor forskel. Overveje at gøre mere plads til din spa badeværelse ved at udvide ind i et tilstødende rum, at fjerne en mur eller tilføje en døråbning.

Farveskemaet for et Spa badeværelse

Vælg farver, der opfordrer dig til at slappe af. Lyse hvidt eller en blød nuance af din favorit pastel vil give baggrund for en afslappende rum.

Udnyt faux maleri forsyninger på hjem forbedring butik. Male væggene med en satin maling og derefter dække med en glasur i en skygge lidt lysere.

Skiftevis, du kunne male dit badeværelse en dyb juvel farve og accent med lyse hvid trim.

Badeværelsesprodukter til Spa badeværelse

Installation af en luksus badekar er en af de vigtigste komponenter til en spa badeværelse. Vælg en stor jacuzzi tub til at starte. Overvej at tilføje en gang-brusebad område, dobbelt dræn og endda en damp brusere.

Installere opvarmet flise eller marmor gulve for mere komfort. Opvarmet håndklædestativer er en anden mulighed, der vil tilføje til spa effekten af dette rum.

Stort badeværelse kan rumme en dressing område, udøve udstyr eller en pejs med siddepladser til at slappe af i nærheden.

Dekorationer til Spa badeværelse

Holde en spa badeværelse klart af rod og overskydende ved at have nok lagerplads til at putte ting væk. Opbevaring kuber og dyb kurve kan rumme skønhed forsyninger og toiletartikler.

Visning af bløde hvide håndklæder skaber en spa-lignende fornemmelse. Installere metal stativer til at holde stakke af foldede håndklæder og hænge en tyk hvid kjortel for hver person, der bruger badeværelset.

Opstillet containere fulde af badesalt, dekorative sæber og stearinlys. Flere sunde planter føje til følelsen af rigelige luksus i din spa badeværelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com