Ideer til en Spa soveværelse

May 12

Ideer til en Spa soveværelse

Oprette et spa-tema soveværelse ved lavishing dit værelse med duftende rosenblade, natur-inspireret kunst og afslappende farver. Pryde din seng med bløde stoffer som silke eller egyptisk bomuld sengetøj. Gå til din favorit spa og få ideer til at indarbejde i dit værelse. Nogle spabade kan funktionen plast vinstokke fastgjort til vægge eller afslappende billeder af ocean eller vandfald.

Miniature vandfald

Købe miniature vandfald eller vand funktioner til at oprette en spa-lignende virkning i dit soveværelse. Disse vandfald går normalt i en have, men du kan finde nogle, der fungerer godt indendørs. Placer disse vandfald i begge hjørner af dit værelse og lytte til afslappende lyde de producerer. Mange traditionelle kurbade funktionen små og store vandfald, så bringe din egen vandfald hjem kan genskabe denne effekt og fremme dyb afslapning.

Fodbad med en massagestol

Hvis dit budget tillader, købe en massagestol og placere et fodbad ved siden af den vibrerende stol. Forlade fodbad tom, medmindre du bruger den. Massagestole er fundet i kurbade og manicure butikker. Disse stole har en fjernbetjening med forskellige vibrerende indstillinger til at hjælpe dig med at slappe af. Dog, ikke alle har råd til en massagestol. I dette tilfælde bruge en almindelig polstret rocker stol i lokalet og placere dit fodbad ved siden af det at nyde dage når du har brug for nogle ekstra afslapning.

Decor

Hænge op vægkunst, der har en afslappet føler for det. Kigge efter malerier af roser, lavendel eller billeder af vandfald, havene eller store landskaber. Sted krystal skåle fyldt med tørrede blomster på ende tabeller og kommode. Vælg victorianske lamper og silke eller fløjl sengetøj. Købe tropiske hibiscus planter og sætte dem rundt i lokalet, sammen med flere hængende tørrede blomster. Binde bånd rundt sække af hængende lavendel og sætte disse på din seng indlæg eller hængende fra din dressing spejl.

Spa-produkter

Holde foden spaprodukter nær fodbad i en vidjekurv. Fyld natbord skuffer med lotion massage olier, ler masker, øje cremer, øjet gel patches og andre skønhed behandler for dig at sætte på dit ansigt som dit slappe af i sengen eller i din massagestol. Placer parfumer i dekorative glasflasker på kommoden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com