Ideer til en stald børnehave

October 18

Ideer til en stald børnehave

Tema planteskoler er et populært valg for forældre-til-være. Temaet hjælper guide udsmykning processen fra sengetøj til væg udsmykning. Temaet stald eller gård fungerer godt for både drenge og piger. Du vil finde mange børnehave elementer såsom mobiltelefoner og sengetøj sæt, der vedrører temaet laden. Ligegyldigt hvad dit budget er der masser af ideer til at forvandle en almindelig værelse til en fantastisk laden børnehave.

Røde paneler

Træpaneler på den nederste halvdel af rummet opretter et brugerdefineret udseende, der ligner en stald. Vælg træpaneler med brede lameller til mere ligner laden bestyrelser. Tilføje en stol jernbane omkring toppen af træpaneler til et færdigt look. Male træpaneler laden rød for en stærkere forbindelse til faktiske staldene. Male toppen halvdelen af den hvide rum eller en lignende lys farve holder rummet fra at blive overvældet med mørkere farver.

Sengetøj

Vælg en gård sengetøj sæt, der passer bedst til din vision for rummet. Nogle sengetøj sæt fokusere mere på gården, mens andre fokuserer specifikt på gården dyrene. Enten indstillingen passer ind i laden tema. Husk på væg farver i rummet og farverne i strøelse. Vælge en stald sengetøj sæt, der supplerer de andre farver i rummet.

Vægmaleri

Male et vægmaleri på væggen for at binde i laden tema. Kigge efter et billede af en stald, dyr, hegn og andre elementer, du vil medtage i maleriet. Brug en overhead-projektor til at projicere billedet på væggen i den ønskede størrelse. Spore med en blyant og udfylde linjerne med maling. Skitsere det færdige billede i sort, hvis du ønsker mere definerede linjer i billedet.

Loft

Hvid er den traditionelle farve for lofter. At gøre det mere interessant og skabe en udendørs følelse i gården værelse, male loftet til at ligne en sky. Brug en lyseblå som grundfarve til loftet. Svamp maling skyer på den blå loft til slut sky look. Praksis at gøre skyer på et stykke pap før du prøver det i selve loftet. Gøre abstrakte skyer eller male dem til at ligne forskellige former.

Accenter

Finpudsning i værelse køre hjem laden tema i børnehaven. Vise udstoppede dyr, der passer til temaet farm rundt i lokalet. Tilføje indrammede billeder af staldene, enten faktiske fotos eller udskrifter af barn-lignende laden billeder. Placer aftagelige vinyl wall stickers i en stald figur på væggen. Du kan også tilføje vinyl klistermærker til dressers og andre møbler på værelset. Fordi de er aftagelige, kan du nemt ændre temaet ned ad vejen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com