Ideer til en teenage dreng soveværelse Makeover

June 3

Ideer til en teenage dreng soveværelse Makeover

Din søn kan foregive ligegyldighed, når det kommer til spørgsmålet om indretning, men dybt inde, han ønsker hans plads til at være et køligt rum for sover, studerer og bare hænge ud. Tilbyde op et par grundlæggende, fyr-friendly ideer til at vække hans interesse. Et soveværelse makeover kan give din teen dreng en lærestreg i stil uden at gøre ham lyst til at springe klassen.

Slanke Metal

Hvis dit barn er på forkant, skabe et rum, der afspejler hans kærlighed til moderne teknologi. Slank sort og metal møbler er en automatisk cool opdatering, og alt, der ruller på hjul er sikker på at blive et hit. En metal locker-stil kabinet eller stablet aluminium mesh placeringer hjælpe ham med at holde styr på alle sine gadgets i stil. Funky papir lanterner eller vedhæng lys gør en hjørne mere tiltrækkende.

Varme træ

Hvis han er typen friluftsmenneske, kan din teenager foretrækker naturlige, maskulin appellen af træmøbler. Tag en frisk tilgang ved at blande forskellige træ toner; ved hjælp af lysere træmøbler i et rum med en mørkere træ gulv tilføjer kompleksitet og karakter til rummet. En farverig område tæppe bryder op for meget brown, som gør sort eller hvid gulv lamper.

Hip nuancer

Uanset hvad hans stil, din teenager er sandsynligvis draget til nogle usandsynligt farvevalg for hans vægge. Teen dreng værelser kan være fed og spændende uden at fornærme øjet. Finde et kompromis og male en accent væg i hans foretrukne nuance, men tæmme det med en koordinerende neutral tone på de andre vægge. Vælg sengetøj og accenter, der gentager den valgte farve i hele rummet til at størkne udseendet. Klassiske motiver som striber og plaid er perfekt som en del af næsten enhver drengs soveværelse design, men når de kommer i utraditionelle farver, de tilføjer slagkraft til moderne, cool teen værelser.

Systematisk opbevaring

Hold det simpelt, når det kommer til organisatoriske tilbehør. En mur af opbevaring kuber er en design kraftcenter. Bruge nogle som hylder til bøger og film og outfit andre med spande eller kurve til at holde mindre skatte pænt indeholdt. Placer en kuffert ved foden af sengen for at holde atletisk gear, eller hvis rummet er en bekymring, installere en hems, så der er plads til en kommode nedenunder. Oprette et system, der ikke kræver for meget tanke, og en knægt, der normalt forlader ting over ordet kunne pludselig begynde at rydde op.

Sød siddepladser

En teenage dreng brug en blød plet for lounging, hvorvidt han praktiserende guitar licks eller bladre gennem bøger og-tegneserier. En futon er et alsidigt valg - han kan bruge det som en sofa, når han ønsker at se TV eller omdanne det til en ekstra seng, når en kammerat går ned natten over. Video game narkomaner værdsætter specialiserede gaming stole, der mageligt holde dem i øjenhøjde med alle handlingen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com