Ideer til en teenager pige soveværelse med gul og grå

June 30

Ideer til en teenager pige soveværelse med gul og grå

Udsmykning teen værelser tilbyder særlige udfordringer. Disse "personlige rum" skal kombinere en teenagers interesser og hobbyer, mens stadig tilbyder et look, der er integreret og atmosfæriske. Naturligvis ikke alle teenagere er ens, og indretningen skal afspejle smag og ideer af enkelt. En kombination af gul og grå tilbyder en alsidig palet til at passe en række unge piger personligheder.

Ved hjælp af Neutral grå

Grå tilbyder den perfekte farve for teens' værelser, fordi det giver en neutral baggrund for en række teens' foretrukne dekorationer såsom plakater, sports memorabilia, fan kunst og andre foretrukne emner. Grå er ikke bare almindelig grå længere. Maling producenter tilbyder en bred vifte af nuancer med undertoner af grøn, brun og mange andre farver. At vælge blandt disse mange toner kan være forvirrende, så brug prøverne på din lokale maling butik eller hjem forbedring butik til at matche komplementære farver for at vælge dit nuance af grå. Grå også bringer en følelse af ro, ifølge ColorInDesign hjemmesiden.

Nuancer af gul

Gul er en solrig, muntre farver, men for meget af det kan være barnlig og overvældende, især for teenagere balancerer på randen af voksenalderen. Strejf af gul, men bringe den helt rigtige mængde af optimisme, og nyere nuancer af gul tilbyder et raffinement, at teenagere vil reagere på ivrigt. Med den brede vifte af nuancer tilgængelige, kan du vælge fra en bleg gul-hvid til en rig, sikkerhed gul.

Koordineret mønstre

Moderne udskrifter i grå og gul er ikke svært at finde i stormagasiner og stof butikker. Disse kan være i store, grafisk design, at teenagere nyder eller mere raffineret prints for teenagere med en ultra-feminine outlook. Mønstre med gråtoner kan tilføje en sofistikeret look til soveværelser. Bringe i en tredje farve til at tilføje flere dimension til rummet. Grå-gul-hvide kombinationer tilføje en smule mere lethed til værelses områder. En bleg grøn kan bringe i et friluftsmenneske element. En blød fersken tone tilføjer en feminin note. Eksperimentere med farveprøver af materiale til at se, hvad der fungerer bedst for din teenager.

Tilføje tilbehør

Gule puder, wall prints, vægure og malede hylder kan bruges til at give mere farve til at arbejde med de grå vægge. Fotos i gul rammer eller en hvidmalet natbord kan bringe ekstra farve til rummet. Prøv lidt af sølv til at tilføje nogle reflekteret lys med spejl frames eller vinduet hardware. Dæmpede grå vægge med blege gule gardiner giver et værelse en solrig kvalitet for at studere eller hænge ud med venner. Blande gradueret gule toner til gardiner, sengetæpper, puder og smide tæpper, der passer godt med din grå base tone.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com