Ideer til en to-bil Garage

July 27

Ideer til en to-bil Garage

Talrige indstillinger er tilgængelige for at tilføje på, ombygning eller renovere din to-bil garage. Specialister, herunder generelle leverandører og arkitekter, kan hjælpe dig med at oprette et nyt look til din garage, der tilføjer flere beboelsesrum, tilføjer tegn til dit hjem og er multi-funktionelle.

Parcelhus Garage

Hvad enten på grund af kvarteret forordninger eller plads begrænsninger, er et parcelhus garage en farbar vej til lagring af to biler. Fritliggende to bil garager typisk ligne gæstehuse og er placeret lige bag dit hjem, tilgængelig med en udvidet indkørsel. Din garage kan bygges med to historier at medtage et loft eller lille lejlighed på toppen, især hvis du ejer en to-etagers hjem. Overveje at ansætte en erfaren arkitekt eller konstruktion virksomhed at sikre, at den færdige garage ligner dit hjem, herunder matchende maling og mursten farver.

Utility Garage

Svarende til garager bruges af bilværksteder, nytte garager er oversize garage enheder, der kan passe store lastbiler, både og tømrerarbejde udstyr inde med plads til overs. Utility garager er knyttet eller parcelhus, afhængigt af dine præferencer. Hvis garagen bruges til snedkerarbejde eller andet arbejde, der omfatter høje lyde, er det gavnligt at tilføje lydisolerede vægge eller bygge et parcelhus garage i stedet. Oversvømmelse belysning er en standardfunktion af nytte garager til at rumme sen natarbejde i og omkring området garage.

Valmet tag stil

Valmet tag har skråninger ned til tagets base på alle fire sider svarer til en pyramide. Valmet tagene findes ofte på fransk inspirerede og andre luksusboliger. Hvis du ønsker for at vedhæfte en elegant to-bil garage til et hjem med Valmet tag, tilføje en Valmet tag stil garage. Matche helvedesild på din garage og tag at holde stilarter konsekvent. Tilføje ovenlys og katedral lofter til din Valmet tag garage at give kraterets en åben, luftige touch.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com