Ideer til en toscanske køkken

July 17

Ideer til en toscanske køkken

En toscanske køkken bringer udseendet af gamle verden Italien ind i dit hjem. Den toscanske stil udsmykning er spansk eller Middelhavet stil i boligindretning. Denne stil er varm, indbydende og fuld af de naturlige elementer i det toscanske landskab. Køkkenet er hjertet i hjemmet, og med en naturlig stil såsom toscanske, din køkken vil være alles favorit sted at tilbringe tid.

Møbler og kabinetter

Toscansk stil kabinetter er et åbent design med glas fronter eller ingen fronter overhovedet. Typografien åbne kan du vise din keramik, krydderier og olie til madlavning og tilføje farve til rummet. Åben plade stativer viser din farverige retter og plader. Møblerne skal være solid og tung stykker med smedejern dekoration. Brug kurvene til at gemme din køkkenredskaber i kabinet.

Køkken ø

Køkkenet island er en grundpille i en toscansk stil køkken. Det er kernen i din køkkenindretning. Øen er området hvor vidunderlige toscanske måltider tilberedes. En gammel træ bord eller en lavet af sten fungerer godt i midten af en toscanske køkken. En ø er et arbejdscenter og bør have et rustikt udseende. Moderne toscanske køkken kan bruge en granit eller marmor top køkkenø, men træ er også passende.

Farver

Farver i en toscanske køkken skal være varme, naturlige nuancer som brun, terra cotta og olivengrøn. Du kan bruge lysere farver som rød og orange i din keramik. De koordinerende farver skal supplere hinanden. For eksempel, hvis du har lys farvet eller hvide nødlidende kabinet, bruge en mørkere varm farve på væggene.

Gulvbelægning

Gulvbelægning i din toscanske køkken skal være natursten som marmor, skifer eller terra cotta. Du kan tilføje dekorative elementer til gulve i værelse med mosaik fliser.

Indretning

Det toscanske køkken bruger smedejern vægkunst til at dekorere rummet. Keramiske urner og vaser dekorere toppe af kabinetter og køkkenet island. Brug kurvene i naturlige farver til at holde redskaber og dekorere rummet. Et rack for kobber gryder og pander er en Old World dekorative indslag, der giver rummet en Middelhavet look. Vælg hamret kobber til dekorative gryder og pander.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com