Ideer til en træ Platform for en Queen Size madras

September 12

Ideer til en træ Platform for en Queen Size madras

En træ platform seng er en enkel og stilfuld alternativ til en traditionel sengeramme; Det kan skræddersyes til at arbejde med enhver indretning ordning. Afhængigt af hvordan du style en træ platform, kan det passe ind i en bred vifte af designs, fra en ren, asiatisk-inspirerede look til en mere udsmykkede, traditionel stil.

Indbyggede reoler

Det kan være svært at passe ind i andre store stykker af møbler i dit soveværelse med en queen-size seng. For at give ekstra lagerplads uden rod oppe dit værelse, bygge bogreoler i bunden af sengen platform. Oprette platformen, så hylderne er flugter med kanten af sengen og efterlade et par inches mellem bunden af hylden og ordet for at få adgang til reoler, selvom du har tykke gulvtæpper. Bogreoler vil tilføje et strejf af farve og tekstur til et uventet sted i dit soveværelse, der kan gøre din seng et brændpunkt.

Hule indvendige

En træseng platform tilbyder mulighed for at bygge i skjulte storage; med en queen-size seng, vil du have meget tom plads i indre af platformen. Vælg en indstilling, der er cross seler, der tilbyder støtte og dividere lagerplads til brug med mindre elementer. Du kan enten indstille bed direkte oven på seler eller bygge en faldlem stil åbning. Dette er særligt effektive, hvis du bor i et hjem med begrænset plads, fordi du kan gemme grimme elementer eller ting, du ikke bruger ofte. Jo højere seng platform, mere området du vil have.

Sunkne Bed

For en uventet touch, bygge dit træ platform så madrassen sidder i det forsænkede område og toppen er flugter med toppen af platformen. Afhængigt af stilen af dit værelse, kan du tilføje polstret betræk til toppen af platformen til at undgå at støde din skinnebenene i mørke. Den resulterende look er luksuriøse og overraskende, og er velegnet til et mere moderne hjem.

Night-stander

Hvis du arbejder med begrænset plads, gøre kanterne af din seng platform til nat står til at give rummet en strømlinet effekt. Bygge platform med omkring en ekstra mund plads på hver sin side og bruge det øverste område som et rum til bøger, lamper eller et vækkeur. Du kan også bygge nat står direkte ind i toppen af seng platformen til at tjene som sengeborde uden at kræve ekstra møbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com