Ideer til en vinkelpantry

February 25

Ideer til en vinkelpantry

Traditionelt, er et spisekammer et rum, hvor folk kan gemme ting som ekstra retter, mad, vin og krydderier. En vinkelpantry kan klare rod og skabe en mere organiseret køkken og ekstra lagerplads, selv i et lille køkken. Det behøver ikke at være kompliceret eller dyrt; Det kan være så simpelt som en ekstra kabinet eller skab. Selv om ikke så stor som en regelmæssig pantry, tilbyder en vinkelpantry fordele.

Toiletter

Drøm-køkken-Pantry.com er en vinkelpantry skab i hjørnet af køkkenet skal bruges til lagring af forskellige køkken elementer. Selv en frakke eller kosten skab kan omdannes til et spisekammer. Derfor, hvis du har et skab i dit køkken, konvertere det til et tilgængeligt vinkelpantry. Grundigt rense ud af skabet, og har planer om at tilføje yderligere reoler. Hvis du endnu ikke har et skab, overveje at bygge et fritstående køkken skab. Vælg et hjørne i køkkenet, der er let at nå.

Kabinetter og hylder

Hvis du har et lille køkken, vil blot tilføje et par hylder til dit skab levere stærkt tiltrængt plads. Men hvis du ikke allerede har skabsplads, overveje at bruge din frysere. Mens ikke så store som et skab, kan hjørne kabinetter bruges til yderligere spisekammer rum i et køkken. At tage døre off skabene vil skabe en åben reolsystem. Dette vil åbne dit køkken og tillade dig at Vær kreativ i din spisekammer ordninger. Nogle mennesker bruger en lazy Susan for at frigøre ekstra plads i køkkenet. Overveje at købe en pre-samlet hjørne pantry system for nem installation. Steder som IKEA eller andre hjem butikker tilbyder nem at samle reoler løsninger til din vinkelpantry.

Organisere

En vellykket vinkelpantry er velorganiseret. Kurv skuffer, reoler eller stabelbare placeringer kan være nyttige i et spisekammer for at blive organiseret. Tildele hylder for grupper af varer. For eksempel oprette en hylde lige for krydderier, en anden for bagning elementer og en anden for specielle elementer. Sørg for elementer, som du bruger oftest er i nærheden af den forreste af pantry og let at nå.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com