Ideer til et hus udvendigt

June 1

Ideer til et hus udvendigt

Næsten alle har set film eller billeder af disse "selskab" kvarterer bygget under 1950 hvor det eneste, der adskiller et hus fra næste er dens skygge af pastel. Udvendige hjem design er ikke bare et middel til personlige udtryk; Det kan godt holde dig fra nogensinde at skulle give anvisninger som "Igen lige, fjerde lyserøde hus på venstre."

Vestlige stilarter

Ranch stil hjem låner fra de prærie og Bungalow stilarter fælles i den amerikanske Vesten og er blandt de mest fremherskende stilarter i Amerika. Ranch-stil hjem er praktisk, typisk udnytter store, mange vinduer og minimal udsmykning for komfort og mangel på prætention. Cottage-stil hjem er noget af en forgænger til Ranch-stil; dens flere etager, stejlt slog tag, udsat tagkonstruktionen og brugen af naturlig beklædning materialer giver denne stil en smule mere rustik charme end den mere generisk Ranch hjem.

Sydlige stilarter

Nogle sydstatsfolk vil fortælle dig, at den syd virkelig kun har en enkelt definerende stil: Plantation-stil (aka Antebellum, latin for "pre war") hjem. Dog der glemmer det faktum, at meget af den sydlige del lå i Appalacherne eller foden heraf hvor naturlige sten murværk og træ hytter regeringstid supreme. Disse bjerg hjem brug lokale materialer, udsatte strukturelle elementer og minimal ornamentik. Stilarter pr. definition har tendens til at blande ind i deres miljøer og ser mest hjemme i skovbevoksede områder.

Nordøstlige stilarter

At være den oprindelige hjem af American Union, er det nordøstlige område stilarter typisk import fra Europa, som bliver indlysende, når man ser på navnene på de stilarter stede, hvoraf de fleste har ordet "koloni" efter dem. Tysk og hollandsk koloni lytte tilbage til middelalderens Europa mens georgisk (med henvisning til en stil, der er udviklet i England under regeringstid af kong George tredje) hjems square og statelige tilstedeværelse stadig er så relevant som det nogensinde har været. Græsk revival styles fælles på dette område fortsat påvirke arkitektur i dag, endda flette med franske koloni til at danne det sydlige plantage stil, som vi kender det i dag. Kun rød-mursten/hvid trim af den føderale stil skiller sig fra hinanden som virkelig indfødte.

Arkitektoniske overvejelser

Først og fremmest skal du vide, hvad slags udvendige stilarter vil arbejde med din eksisterende arkitektur. En dobbelt bredde trailer med et fladt tag ikke vil sandsynligvis se ret hvis du forsøger at give det som en herregård på Cape Cod-stil, som det mangler spidst tag og kviste, der definerer stilen. Et hjem bygget i Cape Cod stil virker ikke når ombygget som en plantage-stil hjem, da det har for få windows, en alt for skarpt toppede tag og mangler de store udhæng nødvendigt at tillade kolonner.

Landskabspleje

Landskabspleje og hjem udendørsbrug er de to vigtigste elementer, der bestemmer egenskaberne helhedsindtryk. Du ikke kan simpelthen løse, mens ignorerer den anden. Industrielle, moderne og amerikansk fire-kvadratisk design kan slippe af sted med temmelig minimal landskabspleje, træer og buske. Dog en hytte eller plantage-stil hjem kan se sterile eller forceret endda sidder midt i en åben græsplæne. Modsat gælder også for overskydende planteliv, så vurdere din allerede eksisterende landskabspleje krav og budget før du indstiller dit sind på en udvendig stil.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com