Ideer til et knudepunkt i gården

June 23

Ideer til et knudepunkt i gården

Et knudepunkt tilføjer interesse til din have ved at tegne blik af en observatør. Hvis din have er stor, kan du optage flere omdrejningspunkt objekter til at guide folks øjne til interessante områder i din værftet. Men en lille gård kun har et knudepunkt til at holde haven fra følelse, optaget eller rodet. Focal points kan være stort eller lille, naturlige eller menneskeskabte.

Planter som et omdrejningspunkt

En enkelt, attraktiv plante eller en gruppe af planter i et område kan fungere som et brændpunkt. Store anlæg med interessante blomster, ligesom angel's trompet, vil trække øjet, som bliver planter med nice former som japanske maples eller grædende kirsebær. Grupper af planter med en lys farve som impatiens eller coleus gøre en god omdrejningspunkt i en garden bed. Topiaries også tigge at blive bemærket.

Menneskeskabte Focal Points

Alt fra en havebænk til statue, en fugl feeder til en stirrede bold, fungerer som et omdrejningspunkt. Focal points behøver ikke at blive tilstoppet og alvorlig, så er du velkommen til at bruge en finurlig stykke af indretning til at tilføje din egen personlighed til din have.

Landskab

Hvis du har en gård, der tillader dig at se ud på en dejlig udsigt, bruge det som dit omdrejningspunkt. Til at guide en observatør øjet til naturen, lave en ramme med vinstokke klatring over en hvælvet espalier. Hvis du ikke har en fantastisk udsigt, male en scene på et hegn eller din haveskur i stedet.

Vand og andre naturlige objekter

En dam eller en boblende tønde springvand ikke kun trækker øjet, men det flytte vand gør en behagelig lyd. Bruge stablet sten på kanten, cattails eller andre Dam planter føje højde og interesse til dit vand-funktionen. Grupper af store sten eller en enkelt sten med en interessant form også gøre fremragende knudepunkter. Når du grupperer sten eller andre genstande, bruge ulige numre af dem til bedre fysisk balance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com