Ideer til et lille barn have tema soveværelse

March 2

At skabe en have tema soveværelse for et lille barn kan være lige så sjovt som sidder i en, når den er fuldført. Der er en række muligheder for at udforske med temaet og lige så mange måder at udføre den. Når du finder et par ideer til et lille barn have tema soveværelse, der passer til din smag, kom med en plan for hvordan du ønsker dit barns værelse til at se og den rækkefølge, som skal gøre det. Den omhyggelige planlægning vil betale sig med en smuk haven soveværelse.

Gulve

Arbejde fra jorden op, tror ofte du der er intet du kan gøre for at ændre gulvbelægning af dit barns værelse uden betydelige omkostninger. Hvis du havde planer om at ændre gulvtæppet, vælge et grønt græs eller Dam blå farve. Hvis dine gulve er en glat overflade, såsom hårdttræ, smide en grøn område tæppe. For andre glatte overflader kunne du male gulvet, tilføje i foregive sten fortove, vandløb og græsklædte områder med strejf af en pensel.

Vægge

For at få en reel fornemmelse for den have tema overveje at male et vægmaleri-lignende indstilling i en have hele vejen rundt i lokalet. Kan du hyre en professionel til at male maleriet; Hvis du gør det selv, blyant markere dit design, før du begynder. Oprette en haven scene med træer, dyr, birdbaths, sommerfugle, udsigt over køkkenhaver i afstanden, og måske endda en lille dam med lilje puder. Omfatte stjerner på loftet og lyn bugs i maleriet ved hjælp af glow-in-the-dark maling.

Hvis en hel landskab af en have ikke hvad du går efter, overveje at bruge stencils i hele lokalet enten i et mønster eller varieret langs væggene til at bringe følelsen af blomster og fugle ind i stuen. En tapet kant rundt om toppen af væggen kan hjælpe vedlægge "haven" og tilføje et hurtig dekoration til rummet. Ændre dækplader til lyskontakter og elektriske stikkontakter kan også hurtigt forbedre den haven føler med lille udgift.

Møbler og tilbehør

Når det kommer til dit barns møbler kan du tackle temaet på to måder. Først er at fortsætte over maleriet eller stenciling fra væggene på møblerne. Små fugle eller blomster kan tilføje en dejlig touch til et hovedgærde, mens roser kan være voksende op af jorden på footboard. Sider og toppe af boghylder kan være indrettet på samme måde. Anden muligheden er at købe blomster lagner, dyner eller dyner, som vil tilføje til udseendet af rummet, når det er malet. Hvis du vil købe et nyt sengetæppe overveje at investere i matchende gardiner eller kapper.

Fylde rummet med det passende tilbehør vil tilføje til haven tema indretning i dit barns værelse. En haven opbevaring bænk kan arbejde som en toy box, en vandkande og falske blomster kan hvile på en hylde eller over vinduerne, og en favorit sengelampe kan have en ny blomster skygge. Lidt rører såsom skiftende nightlight eller stabling sengetid bøger i en kasse, apple kan bringe ud af haven tema. Bare vær sikker på indretningen ikke forrang over sikkerheden af et lille barn i sit eget værelse. Elementer med små dele eller strenge bør undgås eller placeret højt op som dekoration og ikke fristelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com