Ideer til et nyt soveværelse

November 7

Ideer til et nyt soveværelse

Soveværelser er steder at slappe af, opbevare dine foretrukne emner og selvfølgelig sove. Når udsmykning et nyt rum eller opdaterer en ældre en, bruge paint til at opfriske op i rummet. Tage forældede elementer som gardiner og sengetæpper og erstatte dem med solide farver og neutral tekstiler for et budget-venlige opdatering.

Funktion

Nye soveværelser har ofte flere firkant længde end soveværelser fundet i ældre huse. Moderne soveværelser er ikke bare til at sove. Tilføje en lille læsning stol eller loveseat til dit soveværelse. Det giver dig et sted at se TV komfortabelt eller læse en bog i slutningen af en lang dag.

Farvepaletter

Maling kan forvandle dine eksisterende møbler og vægge til en opdateret plads. Prøv moderne farvepaletter som Robins egg blå med chokolade brun møbler. Sort og hvid har en grafisk punch, der arbejder i en moderne eller kønsneutral soveværelse. Draw dæmpet naturlige farver ind i det nye soveværelse som bleg greens, fløde og træ toner. Prøv nuancer af terra cotta og guld til en varm soveværelse.

Stil

En moderne eller moderne stil vil gøre dit soveværelse føler sig frisk og ny. Look for stykker, der passer til at skabe samhørighed i værelset med rene linjer. Accent en platform seng og cube sideborde med flydende hylder. To matchende lysekroner og overdimensionerede spejle på hver side af sengen tilføje en luft af glamour.

Nye værelser kan opdateres og stadig have en traditionelle følelse. En mahogni skillevæg tilføjer varme træ toner, der minder om en gammel verden bibliotek mens en stor mester suite. Holde sengetøj i solide farver, så fokus er på den rig træ i stedet for dramatiske mønstre. Kigge efter lækre tekstiler, der er blød at røre ved som micro-suede sengetøj. Spar penge på dit soveværelse remodel ved at gå med en minimalistisk tilgang. Montere slanke lamper over et hovedgærde i stedet for at bruge traditionelle sideborde.

Hovedgærde opdateringer

En opdateret hovedgærde kan være omdrejningspunktet for dit soveværelse mens du arbejder med dine eksisterende møbler. Hvis du har en platform seng, opbygge et hovedgærde på tværs af hele væggen for ekstra drama. Omfatte forskellige paneler af træ, polstrede firkanter eller træ for et moderne look. Bogreoler bygget op omkring sengen giver en asiatiske eller moderne flair til sengen samtidig tjener som et sted at opbevare dekorative tilbehør, lamper eller bøger. Du kan også bruge en dekorativ skærm som hovedgærde. En rumdeler med folie accenter giver dit soveværelse et art deco eller luksuriøse flair.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com