Ideer til et soveværelse med en sengehimmel seng

May 21

Omdrejningspunktet for ethvert soveværelse bør sengen. Et indbydende og iøjnefaldende bed, vælge en baldakin sengeramme. Når dekorere et værelse med en sengehimmel seng, skal du bruge stilen af din baldakin som inspiration for resten af rummet. Canopy senge kan arbejde i mange indretning stilarter, såsom romantisk, land eller endog tropiske inspireret.

Romantisk retræte

Bruge en sengehimmel seng som hoppe off point for en romantisk retræte. Vælg en baldakin, som er lavet af mørkt træ eller smedejern og funktioner buede hvælvinger og dekorative korsblomster. Bringe i mørkt træ-kommoder og Natborde. Drapere baldakin med luksuriøse tekstiler i juvel-tonet farver, såsom fløjl, satin eller silke til at skabe en regal look i dit soveværelse. Bruge luksuriøse tekstiler til at dække sengen. Male væggene en sølvskinnende grå farve og ramme dem med dekorative kroneformen. Vise billeder i rigt udsmykkede rammer og hænge dem på væggene eller sætte dem på kommoder og Natborde.

Land Chic

Bringe en finurlig, land-chic følelse til dit soveværelse med en sengehimmel seng. En messing eller hvidkalket træ sengehimmel seng er ideel til denne plads. Forklæde bomuld Zefyr eller franske toile stof fra trækronerne. Bruge en bleg-farvet maling, som lilla, pastel pink eller baby blue på væggene. Lyse træmøbler accent med sarte, hånd-malede detaljer eller wicker stykker passer til udseendet af denne plads. Kjole i sengen med bløde blonder eller patchwork sengetøj. Hænge et land landskab print på en væg i rummet. Vise buketter af tørrede blomster i kander. En flettet tæppe er en ideel dækker for gulvet i et land-chic soveværelse.

Rustik-tema

Hvis du nyde naturen, bringe et strejf af udendørs i dit soveværelse med en rustik baldakin og indretning. Bruge en sengehimmel seng konstrueret af træstammer. Hænge linned stof ud af baldakinen i sage green, tan eller gylden gul. Bruge en børstet ruskind Talsmanden på sengen. Bruge en neutral, maling farve på væggene, ecru eller tan. Placer en stor bregne i en dekorativ gryde på gulvet. Skærm print af naturlige elementer, såsom blade eller blomster på væggene.

Beachside Bungalow

Give dit soveværelse følelsen af en afslappende strand-side bungalow. Stedet for at bruge en sengeramme, der har en indbygget baldakin, bruge en enkel hvid træ ramme og suspendere en baldakin over det fra loftet. Bruge hook-and-eye's og glødetrådens for at suspendere hvid gaze stof over sengen. Gøre sengen med en bomuldsstof, der er udstyret med en delikat strand-tema print. Bruge havets skum grøn eller aqua blå maling på den øverste halvdel af væggene og hænge hvid eller lys træ wainscoting på den nederste del af væggene. Kommoder og andre møbler lavet af rattan, passer godt med strand-tema indretning. Hænge et beach landskab maleri på væggen. Display skaller, strand glasset og sand i klare dunke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com