Ideer til et stort rum med ingen skab for børn

August 13

Ideer til et stort rum med ingen skab for børn

Et stort børne værelse med ingen skab er især frustrerende at håndtere, fordi ikke kun børnene har tøj og sko, men andre ting såsom kunst forsyninger, bøger og legetøj til at gemme væk. Men du behøver ikke at bekymre dig, hvis dit barn har et værelse med nogen toiletter, fordi der er flere enkle og kreative måder du kan løse dette problem.

Kommode

Et værelse har normalt plads nok til en dresser, men i et stort rum, du kan være i stand til at bruge to dressers side om side eller i to forskellige steder i soveværelset. Du vil finde dressers malet i farver specielt til et barns soveværelse, som i pink; dressers formet som et hus; og dressers med animalsk-formede skuffen trækker. Nogle dressers har en kombination af skuffer og en hylde med kurve, hvor du kan gemme andre ting, som sokker og legetøj.

Reoler

Reoler er en fantastisk måde at gemme de fleste af dit barns ting, fra tøj sko og legetøj. Du kan bruge næsten enhver form for reol fra fritstående træhylder til chrome reoler med justerbare hylder. Hvis du har brug for mere plads, kan du altid bruge stabelbare aflægningspladerne og tilføje dem til rummet efter behov. Det vigtige ting at overveje, når du bruger hylder i et rum uden et skab er at holde alt foldet pænt og organiseret, fordi du ikke kan skjule rod bag dørene.

Opbevaringsbeholdere

Hvis du ikke ønsker at bruge for meget, er en løsning på et barns værelse med ingen skab at bruge lagerbeholdere, kurve, kasser og æsker. Opbevaringsbeholdere kommer i forskellige størrelser, fra små containere for et par sko til store beholdere til sengetøj. Du vil finde plast placeringer, vidjeproduktionen indkøbskurve og træ kister, som du kan bruge til at gemme mange af dit barns ting. Nogle beholdere er lavet af lærred, kommer i forskellige farver og prints og kan gøres personlig med dit barns navn eller initialer. Opbevaringsbeholdere kan stables, foret mod en væg eller selv skjult under en seng.

Dobbelt formål møbler

En af de bedste løsninger for et rum med ingen skab er at bruge dobbelt formål møbler. Dekorere dit barns værelse med opbevaring osmannerne og en opbevaring bænk. Dit barns tøj kan foldes pænt og holdt i disse dobbelt formål møbler. Kan du have en indbygget vinduesplads med hængslet låg for ekstra lagerplads. En anden løsning er at have to enkeltsenge i stuen med skuffer nedenunder at give opbevaring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com