Ideer til et stort soveværelse med ingen skab

September 2

I et soveværelse med ingen skab, kan lageret være en udfordring for både tøj og andre ejendele. Med den ekstra plads i et stort rum, kan du bygge i opbevaring valgmuligheder uden at ændre strukturen i soveværelset. Når du planlægger værelse design, overveje hvor synlig du ønsker dit interimistiske skab skal og de elementer, du vil gemme.

Skjulte Storage

Fordi toiletter er ofte bruges til mere end tøj opbevaring, har skjult oplagring, der vil holde dine ejendele fra gulvet uden rod oppe i rummet. I et stort soveværelse har du plads til at oprette skjulte storage, der vil være funktionelle samt attraktive. Afsnittet off ene ende af lokalet, forlader omkring 3 eller 4 fødder fra væggen, afhængigt af dine ting og størrelsen af rummet. I rummet, sætte stående bogreoler og bunke opbevaringskasser. For at skjule lagerområdet, hænge stof paneler fra loftet på gulvet. Stoffet vil tilføje til værelse design og fungere som en midlertidig væg.

Opbevaring væg

For at tilføje dybde og detaljer til et stort rum, slå den ene væg i en synlig opbevaring afsnit. Start med to høje, smalle reoler, og sætte en tøj stang mellem dem på toppen og bunden at oprette to niveauer af hænge tøj opbevaring. Hvis du ikke har en kommode, slå de høje hylder til opbevaring ved at sætte farvede placeringer på hylderne til at gemme små ting som sokker og undertøj. Installere flydende hylder til at holde foldet tøj og kasser.

Fritstående skabe

Når du har et stort rum, har du plads til at bruge fritstående toiletter. Afhængigt af dit budget, kan du investere i dyre garderobe eller stick med billigere versioner, som du kan finde på butikker som Walmart og Ikea. Placer en fritstående skab mod væggen, eller bruge dem som skillevægge til at oprette et separat rum til læsning eller et kontor til at gøre mest effektiv brug af din stort soveværelse. Fordi mange fritstående skab muligheder kan tages fra hinanden og rekonstruerede, er de nyttige, selvom du flytter ofte.

Væg hylde og Bar

Hvis du har en kommode, men har brug for plads til at gemme foldede og hængende elementer, bruge en kombination af en væg hylde og tøj bar. Vælg ene ende af dit soveværelse, og køre en skab tøj bar på tværs af længden, tilføje støtte beslag hver 4 eller 5 fod. Over baren, bruge en fuld længde svævende hylde, der kan bruges til trøjer og andre elementer. Bruge området nedenunder tøjet hængende lagring af sko eller pakning kasser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com