Ideer til familiens Media værelser

September 12

Ideer til familiens Media værelser

For familier, der elsker at samle omkring tv, er media værelser blevet en vigtig del af livet i hjemmet. Uanset om du bruger din medieværelse for at samles til film, sport eller gode gamle gammeldags kvalitetstid, kan medier værelser tilpasses til din families behov. En god strategi for at skabe en passende medieværelse er at gøre dit tv til en prioritet, om din prioritet er at skjule det, fejre det eller gøre det centrum for opmærksomhed i rummet.

High Tech familieværelse

En smart teknik for at gøre en medier rummet synes ultra moderne er at installere flere fjernsyn i ét rum. Placere et stort fladskærms-tv i centrum af en mur og foring tre små fjernsyn på én eller begge sider af den større tv skaber et højteknologisk omdrejningspunktet for det hele media rum. Installere træpaneler på væggen lige bag fjernsyn vil skabe kontrast og holde en stylet finish. Derudover vil en dejlig vægbeklædning hjælpe boligejere at skjule grimme ledninger, der kan ødelægge en god værelse design. Den største fordel for multitasking moderne familie er, at vejret, lokale nyheder og sport kan køre tavst i baggrunden for mor og far til at henvise til mens børnene ser deres tegnefilm.

Afslappet medieværelse

For en afslappende medier plads rum hvor fjernsynet ikke altid behøver at være centrum for opmærksomhed, kan husejere bruge kreative tv-installation teknikker til bedre blend elektronik ind i stuen. Installation af LCD-tv over en pejs mantel og installere en brugerdefineret ramme omkring omkredsen af fjernsynet gør for en attraktiv og mindre skæmmende tilstedeværelse i et værelse. Ved hjælp af en træ armoire til at huse et fjernsyn giver boligejere til at lukke dørene og skjule tv, når det ikke er i brug. Montere en fladskærm på en stor kunst staffeli eller inde i en hutch kan også hjælpe et tv til at gøre en mere rustik og kunstneriske erklæring i et værelse.

Sports tema værelse

For en sports tema medieværelse vil tv være et vigtigt omdrejningspunkt for hele rummet. I stedet for at fylde rummet med små stykker af sports indretning, kan tæppefliser bruges til at oprette en stor design indvirkning omkring tv. Tæppefliser er tilgængelige i hver sports logo tænkelige. Stedet for at bruge disse fliser på gulvet synes om at installere dem på væggen bag tv'et. At skabe denne visuelle blok af farve omkring elektronikken i rummet vil gøre for en instant kunstværk, der stolt forkynder den begunstigede team af huset. Som en ekstra bonus, vil gulvtæppet give ekstra lyd isolering fra de tilstødende værelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com