Ideer til flere farver maling i en børnehave

October 31

Ideer til flere farver maling i en børnehave

Når du maler en børnehave, kan flere farver tilføje dybde og giver visuel stimulation for dit barns udvikling øjne. Når du planlægger en børnehave, finde ud af, hvordan du kan skabe farverige designs, der overgår til et lille barn soveværelse; Doing kan så hjælpe minimere mængden af arbejde, der kræves til at redo rummet i de kommende år.

Byggesten

Gøre din Planteskole ligne en kæmpe legetøj blok for en sjov og uventet værelse, der vil arbejde for både drenge og piger. Male hver væg en loftet en forskellige pastel farver: grøn, gul, pink, blå og lilla arbejde sammen. Holde virkning fra at være overvældende og alt for lyse ved hjælp af meget blege nuancer af hver farve. Du kan tilføje en anden farve på tæppe færdig udseendet, eller gå med en neutral nuance, der vil arbejde med hvilken som helst anden nuance af maling du vælge i fremtiden.

Striber

Når du ønsker en børnehave, der er elegant såvel som farverige, bruge striber. Bruge to farver af maling, og veksle dem langs væggen. Hvis du bruger kontrasterende farver, male dem på en enkelt accent væg for at undgå at gøre rummet føles som et cirkustelt. Du kan også halvdelen af rummet til at fungere som faux wainscoting male striber langs bunden. Striber overgangen let til et barns værelse design, der gør dem langtidsholdbare.

Vægmaleri

Hvis du har kunstneriske talenter, bringe farve i din børnehave med et vægmaleri. Du kan gå med en sød, barnlige vægmaleri som et dyr parade omkring et hjørne af rummet, eller vælge en mere sofistikeret design, såsom loft skyer og lav kontrast abstrakte former. Hvis du er usikker om dit maleri færdigheder, skal du bruge simple stencils for at skabe stærke linjer uden at kræve meget talent.

Farveblokke

For en nem maleri projekt med et imponerende resultat, drej den ene væg af din børnehave i en accent væg med farveblokke. Brug malerens tape til at oprette et firkantet gitter på din væg. Udfyld blokke med forskellige farver: nuancer af blå og brun i en drengs værelse, for eksempel, pink og lilla for et pige værelse eller tilfældige bløde farver for en kønsneutral børnehave. Når malingen er tør, fjerne tapen og du vil have farverige blokke adskilt af et net af linjer i den oprindelige vægfarve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com