Ideer til Flet stol betræk

May 15

Ideer til Flet stol betræk

Du kan opdatere wicker for at blande med moderne udseende eller lade det lurvet fremlaegger en blød veranda. Hvad gør stolen er ofte puder, uanset om de er løs puder eller en komplet polstring job. Kurvestole hører hjemme i vinterhaven og spisestuen og med passende dristige polstring, kan klare sig i en stue eller en teatralsk boudoir.

Fed og Beachy

Behandle wicker chair polstring i en strandhus som en parasol. Glem den søde chintz og bløde florals. Rev tingene op med klar lys farve, dristige mønstre og masser af hvide. Striber er nautiske og supplere seashore indretning. Yacht vimpel designs er livlige; selv store cirkler i badebold farver er sjov og holdbart nok til tunge brug og stærke sommersol.

Vælg en robust udendørs-rated stof, der kan håndtere våde badetøj, sand og svedig solcreme uden at få dampe. Få nogle ekstra stof og har gårdhave paraplyer fremstillet af det til at matche Flet stol polstring, at skabe en visuel overgang fra havestue til terrassen.

Gamle og Chic

Shabby chic stil og vidjer var skabt for hinanden. Store squashy puder i falmede og blomstrede tekstiler, slidt og nødlidende vintage peddigrør flæse her og bånd der, slå en havestue i et tidløst, elegant og charmerende oase. Brug naturlige stoffer til stol betræk og hynder. Ser for holdbare gamle stykker som trykt linned duge, ubleget hør og Bomuldslærred. Mix falmede florals med lige så falmede striber.

For at tilføje et ekstra lag af bløde polstring til stole, sy faner på bagsiden af puder på sømmen og binde dem til kurvestole over polstret stol pladser. Fanerne vil holde ekstra puder i at glide af.

Vintage til moderne

Et beat-up gamle Flet stol med falmede maling og laset puder kan blive stjerne i sommeren gårdhave med spraymaling og nye hynder. Det er let at vaske gamle vidjer og anvende en eller to frakker spray maling til at give det et helt nyt udseende. Men hvad gør stolen moderne er polstring. Udskifte gamle puder med skarpe nye; skære kvadrater eller rektangler fra ekstra fast skum til at passe sæde.

En moderne stof mønster i en robust Bomuldslærred eller en blanding vil se endnu renere med piping kanter langs pude sømme. Holde palet reservedele - skinnende sort Flet går godt med en sort og hvid print stof. Prøv en "avispapir" mønster eller en abstrakt design og stak to puder i en dyb plads til en stol, som gæsterne kan synke ned i.

Tema vidjer

Betrække kurvestole for at styrke et tema værelse design. Kente klud eller safari animal print stof forvandle mahogni-farvede kurvestole til eksotiske souvenirs af Afrika. Prøve at blande en zebra print på en stol med leopard på en anden og bruge lyse Kente klud til pyntepuder og osmanniske puder. Gå tropiske med levende fugl af paradis og orkidé bloom udskriver, tropiske frugter og eksotiske fugle med lyse fjerdragt. Din Carmen Miranda siddepladser værker med honning-tonet wicker stole eller stole malet i solid nuancer ligesom lime grøn, orange eller mellow yellow.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com