Ideer til flydende hylder

March 16

Ideer til flydende hylder

Svævende hylder er hylder, når hang, synes at være "flydende" på væggen at du ikke kan se nogen eksterne systemer. De kan skabe et slankt og moderne look i ethvert rum og bruges og indrettet i et stort antal veje, fra praktiske til det rent æstetiske. Bruge flydende hylder til at gemme elementer, vise kunstværker eller endda som en erstatning for møbler.

I køkkenet

Svævende hylder i køkkenet er en fantastisk måde at vise livretter. Stak hvide plader ved siden af en hvid kande fuld af vilde blomster, eller hænge en hylde over kaffekanden og vise nogle farverige, hånd-malet kaffekrus. Svævende hylder kommer i en bred vifte af længder, så du kan endda bruge en til at bygge en bro mellem to skabe, eller installere en i en tidligere hårdt til fit tomme rum i dit køkken. Placer dine krydderier på floating hylder til nem adgang, eller hænge en ved siden af vasken og bruge det til at gemme sæbe og opvaskemaskiner forsyninger.

I alrummet

Hænge flere flydende hylder, over hinanden, fra gulv til loft for at oprette en billig men slående skærmen på en væg. Fyld hylderne med dvd'er, bøger, stearinlys, planter og familie fotos til en afslappet men attraktivt look. Hvis du har en væg-monteret fladskærms tv, prøv at hænge en sort flydende hylde på hver side af det at udvide udseendet af tv'et. Hvis du har en smuk skulptur, du gerne vil vise frem, prøv at placere det i midten af en bred svævende hylde hang midt på en ellers Tom væg.

I soveværelset

Svævende hylder gør stor sengelamper når hang på begge sider af en seng, især i små soveværelser hvor pladsen er begrænset. Anbring en lille lampe på hver hylde, og du vil stadig have plads til et ur eller nogle sengelamper bøger. Hvis din seng ikke har et hovedgærde, overveje hængende en lang svævende hylde i stedet for et hovedgærde. Line hylde med korte, fedt stearinlys til en romantisk og moderne look, eller placere flere sort / hvide fotos af dit bryllup på hylden. I et barns værelse, skal du bruge flydende hylder til at holde bøger, legetøj eller udstoppede dyr.

I badeværelset

Plads er altid i høj kurs i små badeværelser. I stedet for et skab, prøv at hænge en svævende hylde på væggen i nærheden af vasken. Rulle op nogle håndklæder og placere dem på hylden, sammen med en finurlig gummi ducky og en røgelse diffuser. Hænge en svævende hylde i bruser for en attraktiv måde at holde din sæbe og shampoo, eller hænge over badekarret. Placere et par stearinlys og nogle skumbad på det for de gange, når du ønsker at nyde en afslappende blød.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com