Ideer til Front Entryways med bremse appel

June 21

Ideer til Front Entryways med bremse appel

Den forreste forstuen er en af de vigtigste knudepunkter af ydersiden af dit hjem. Uanset om du planlægger at sælge dit hjem i den nærmeste fremtid eller du vil bare gerne være stolt af det i stedet for flov, der er mange relativt små og ukompliceret ting kan du gøre for langt bedre bremse appel af din front forstuen. Husk at snap et "før" billede for eftertiden.

Kontrasterende Trim

Fremhæve en nye, farverige eller arkitektonisk interessant dør eller forstuen ved at male trim omkring døren (og relaterede funktioner som kolonner) i en kontrasterende farve. Hvid er en fælles og logiske farvevalg for kontrasterende trim, fordi det er lyst og iøjnefaldende endnu klassiske og vil ikke afvise en potentiel køber med meget traditionelle smag. Men en anden farve kan være hensigtsmæssigt, hvis dit hjem eller døren er allerede hvid. Du kan vælge en fed farve som røde eller lyse blå.

Lanterne lampen

Installere en ny lampen stylet til at ligne en gammeldags lanterne. Du kan tilføje supplerende nye armaturer, som husnumre, en Dørhammerskægget og endda en postkasse. Mens kvaliteten af en front forstuen hardware ikke muligvis kan skelnes fra på tværs af gaden, bliver stående på den faktiske kantstenen og tættere afsløre kvalitet konstruktion og fremme positive indtryk af hjemmets kvalitet som helhed.

Farverige dør

Henlede opmærksomheden på den forreste forstuen med et farverigt malede dør. Denne fremgangsmåde fungerer særlig godt på huse, der ellers udviser meget traditionelle eller klassiske styling. (Derimod et mere moderne eller avant-garde hus skal holde til et grundlæggende dør for at undgå at støde folk med konservative dekorative smager). Rød, blå og grøn er visuelt magnetiske endnu stadig traditionelle farver til døre. Vælge en farve, der står i kontrast-- men ikke clash - - med hovedhuset farver.

Planter flankerer dør

Placere et par planter i store, matchende pynt plantageejere på begge sider af fordøren, indramning det visuelt og fremme et indtryk af den forreste forstuen som en fin, velholdt plads. Vælge lav vedligeholdelse planter egner sig til dit klima at undgå døde eller døende planter i den forreste forstuen instant turnoff.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com