Ideer til Funky loft flise kunst håndværk

May 30

Ideer til Funky loft flise kunst håndværk

Faldt lofter er ofte bruges til at sænke et værelse loftshøjde eller skjule rør og HVAC-systemer. Disse lofter er sammensat af fliser, der glider ind i et metal gitter, der holder dem på plads. Male fliserne med funky kunst er en måde at sætte fut i dit loft. Det er nemmere at male dem hvis du først fjerner dem fra nettet. Bemærk, at male loftplader kan annullere enhver garanti stadig tilbage på dem.

Quilt

Fjerne fliserne fra metal gitteret. Sætte en latex primer på hver flise med en maling rulle forhindre curling op. Lad primeren tørre. Skitse en quilt mønster på hver flise. Bemærk hvilke farver du vil bruge til hver enkelt del af mønstret. Tildele hver farve et nummer, og nummer flise dele i overensstemmelse hermed. Male mønster på hver flise med latex maling, og lad det tørre. Skub brikkerne på plads loftsskelettet.

Skakbræt

Efter primeren har tørret, male loftet fliser hvid og sort eller creme og sort til at ligne et skakbræt. Geninstallere fliserne i metal loftsskelettet. Skåret ud sort og hvid skak stykker fra tynd vinyl. Placere brikker på brættet med flytbare sticky faner, som du kan finde på et håndværk eller hardware butik. Flytte brikkerne rundt når du lide at simulere et skakspil.

Sports Team logoer

Prime loftplader og lad dem tørre. Skitse logoer fra dine foretrukne sportshold på hver loft flise; male logoer. Eksperimentere med funklende maling til at redegøre for hver team logo for at give fliserne en ekstra iøjnefaldende touch. Male nogle loftplader til at ligne sportstrøjer og antallet af teamets foretrukne spillere. Erstatte loftplader, spredning logoer og trøjer i hele loftsskelettet.

Konstellationer

Når primeren er tør, male loftplader sort til at ligne de natlige himlen. Male metal loftsskelettet med glow-in-the-dark maling, som du kan finde på en maling eller hardware butik. Lad tørre helt, både loftplader og metal loftsskelettet. Male lysende stjerne konstellationer på nogle fliser og lade de andre loftplader sort. Lad stjerne konstellationer tørre fuldstændigt. Sætte loftplader tilbage i loftsskelettet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com